A felhők felett 3 méterrel című filmnek lesz 3. része is?
Figyelt kérdés
mert a 2. részt nem láttad de azt hallottam hogy nem jönnek össze... de akkor lesz 3. rész is?? mert én azt várom el hogy össze jöjjön Babi és H :))2012. júl. 17. 14:12
41/49 anonim válasza:
Én is úgy olvastam egy külföldi oldalon nemrég, hogy már forgatják, és ha minden jól megy, 2015 végére várható. Erre számoljunk rá egy kis csúszást, meg ugyebár mire még egy fordított kiadás elér hozzánk.. Én nagyon reménykedem benne hogy leghamarabb a mozikban láthatjuk!!! Karácsony előtt nem hiszem hogy kijön, inkább 2017 tavaszára tippelek, vagy nyárra. De ne legyen igazam :)
42/49 anonim válasza:
Valaki tudja hogy lesz e 3.resz? Lassan 2017 lesz😫
43/49 Smile_44 válasza:
hát marha kíváncsi vagyok, hogy tényleg lesz e harmadik része. mindenesetre reménykedem benne mert a második vége annyira semmilyen lett. :((((
45/49 Csilla0 válasza:
lesz 3. rész, már video is van fent a filmből! :)
Tres Veces Tu ez a címe.
46/49 anonim válasza:
Na lesz már végre harmadik rész ?? Tudja valaki ?
47/49 Bogdán Viki válasza:
Lesz 3. része!!!!! Legalábbis ezt írják.
48/49 anonim válasza:
Lett 3 rész???
Sehol sem találom.. 😔😪
49/49 anonim válasza:
Egyelőre a könyvet lehet megvenni magyarul is, én is napok óta kutakodok. A filmről semmi hír. Találtunk egy sejtelmes trailert a YT-on, ami 2022-re ígéri, de lehet, hogy csak egy rajongói videó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!