A felhők felett 3 méterrel című filmnek lesz 3. része is?
Figyelt kérdés
mert a 2. részt nem láttad de azt hallottam hogy nem jönnek össze... de akkor lesz 3. rész is?? mert én azt várom el hogy össze jöjjön Babi és H :))2012. júl. 17. 14:12
31/49 anonim válasza:
Ez a videó is csak a filmjeikből kivágott jelenetekből áll...
33/49 csalacsava válasza:
Valaki biztisra tudná nekem mondani,hogy lesz e vagy nem? Nagyon.fontos nekem kedvenc filmem,es meg mindig drukolok nekik h ossze jöjjenek! Valaki aki biztosra tudja es h mikor kérem irja le. Vagy konyvbe van e
34/49 anonim válasza:
Szerintem könyvbe csak az az egy része van. És arra én is kíváncsi lennék, hogy lesz-e folytatás!!!!!
35/49 anonim válasza:
E szerint a cikk szerint jelenleg épp forgatják. :) A forgatókönyvről kb. minden titkos, valszeg 2016-ban jön ki. :)
36/49 anonim válasza:
Akkor ez is csak a rajongok müve vagy lehet valoság alapja?!
37/49 anonim válasza:
Várom a 3-dik részét de még semmi hol van már?:D
38/49 Noi333 válasza:
na én is kiváncsi leszek lesz-e 3.rész! remélem igen! én Jin-nek drukkolok jobban illik mellé ráadásul Babi el is szúrta az egészet, nem érdeli meg H-t....
40/49 Orultseg123 válasza:
2017-ig lesz itt vagy 100 valasz:)))
Amugy en is varok:) kivancsi vagyok lesz-e(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!