Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A felhők felett 3 méterrel...

A felhők felett 3 méterrel című filmnek lesz 3. része is?

Figyelt kérdés
mert a 2. részt nem láttad de azt hallottam hogy nem jönnek össze... de akkor lesz 3. rész is?? mert én azt várom el hogy össze jöjjön Babi és H :))
2012. júl. 17. 14:12
1 2 3 4 5
 21/49 anonim válasza:
74%

nekem nem szimpi Gin. és az sem h H személyisége szinte teljesen más a 2. részben.

én babinak szurkolok. rem lesz 3. rész. de tényleg csak írjátok h lesz lesz... a hasatokra csaptatok vagy mi?

2014. ápr. 13. 14:24
 22/49 anonim válasza:
87%

Egyik kommentelõ mondta, hogy Õ biztosra tudja, hogy lesz 3. rész és kb. 2013 június/júliusára kész lesz! Nos,2014 augusztusában vagyunk és a 3. rész még sehol!

..hasára ütött és mondott valamit, mert az úgy menõ! :)

2014. aug. 3. 16:49
 23/49 anonim válasza:
100%
Hali! Most néztem meg a filmet és hát hiányoltam azt, hogy Babi meg H nem jött össze...Örülnék hogyha lenne harmadik része, mert ahogy ti is írtátok befejezetlen a történet (szerintem) vagy legalább is én Babinak szurkolok( Ginnel sincs semmi bajom). Emiatt a mondat miatt is:"Mindig van egy pont, ahol az út kettéválik. Abban a hitben válunk szét, hogy az útjaink egyszer újra összefutnak. Ahogy távolodunk az úton, a másik egyre kisebbnek tűnik. De nem baj, egymásnak vagyunk teremtve."
2014. aug. 9. 17:41
 24/49 anonim válasza:
Én is megnéztem mind a két részt. A másodikba nem tudom el dönteni, hogy ki lenne jobb H mellé, mert Gin is megérdemelné a boldogságot és Babi őt nem is tudom hova tenni a második részben :/Na mind 1.Mint ahogy mindenki más én is reménykedem, hogy lesz 3. rész is. Valaki tud már valamit, hogy mikor jelenik meg magyarul? Ha igen akkor a linket küldjétek már el lécci! :)
2014. dec. 9. 12:19
 25/49 anonim válasza:
Enis varom mar a 3 reszt <3 de ahogy itt olvastam a kommenteket h 2013 ban jon ki meg h 2014 be hat mar mingyart 2015 es meg sehol semmi :(( Mondjuk en Gin nek szurkolok nagyon edesek egyutt es szerintem mar H is beleszeretett am az elejen Babinak szurkoltam de valahogy unszimpatikussa valt h csak ugy ni eltudta engedni H t :O :(
2014. dec. 12. 22:03
 26/49 anonim válasza:
41%
nm tudom mar 2015 van es meg nm jott ki,de ha ki is jonne en akk is Gin-nek szurkolok,mrt Babi nm erdemli meg H-t... az a viselkedes amit lelejtett a vegen mikor Csirke meghalt.. en lany letemre megertem,de azt nm tudom h miert,de eggyezek H-nak a tettevel,csk en 3x erosebb pofont adtam volna neki ha igy ocsarolnak a legjobb baratomat aki abban a percben halt meg.. :(( az elejen meg okes volt Babi,de a masodik reszben Gin jobban illett H-hoz.. :)))
2015. márc. 1. 21:35
 27/49 anonim válasza:
[link] Akit esetleg még erdekel!
2015. ápr. 18. 20:13
 28/49 anonim válasza:
18%

A 2.rész olyan befejezetlen...

Kiderül, hogy a huga terhes babinak és van egy olyan történet is ebben a részben,hogy az anyja gyanakszik, hogy megcsalja a férje/babi apja és ahogy pont jött volna a lényeg, hogy megcsalja e, akkor jelentette be babi huga is, hogy terhes és itt vége.

Nem lett lezárva a film...babi és hugo története sem.

Lehetne folytatni, de nem biztos, hogy lesz.:/

2015. máj. 4. 03:55
 29/49 anonim ***** válasza:
27-es válaszoló! Amit linkeltél, annak semmi köze a "valósághoz". Csak egy rajongó kitalált története.
2015. máj. 22. 16:33
 30/49 anonim válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=GcLemVO0JH8&index=1&list=LL_..

Szerintem lesz 3. rész:) elvileg most júliusra írták lehet hogy már spanyolul fent van még magyarul nem találtam meg

2015. júl. 5. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!