Véres anime mint például bleach?
Figyelt kérdés
olyan lenne jó ami sok részből áll és véres is! A története is jó legyen! :)2012. júl. 10. 14:55
1/10 anonim válasza:
Fairy tail
Soul eater
Naruto
D. Gray man
Amúgy a Bleach mióta véres?? Ha vért akarsz látni, akkor nézd meg a Hellsing-et vagy a Blood C-t.
2/10 anonim válasza:
azért a bleachben is van vér, a manga véresebb mint az anime mert néhány helyen ki lett cenzúrázva
3/10 anonim válasza:
Fairy Tail
One Piece
Naruto
Densetsu No Yuusha No Densetsu
4/10 anonim válasza:
One Piece
Hunter x Hunter
Hunter x Hunter (2011)
Fairy Tail
Mirai Nikki
Angel Beats!
Elfen Lied
Naruto
Naruto Shippuuden
D.Gray-man
Blood +
Beelzebub
Detective Conan
.hack//-ek
5/10 anonim válasza:
Ui: Hellsign meg a blood c se az a nagyon véres valami ...
6/10 gizda válasza:
Afro Samurai. Nem sok brutálisabb animével találkoztam.
7/10 anonim válasza:
Írták itt többen is véres anime-nek a Fairy tail-t de nem tudom, hogy nektek feltünt-e, hogy egyáltalán nincs benne vér. :D
8/10 A kérdező kommentje:
leírtam hogy sok részből álljon szóval ne 13-20 részből hanem 300-400 rész
2012. júl. 12. 22:23
9/10 anonim válasza:
Nincs nagyon olyan .. One Piece , detective conan , talán csak ez a 2 anime ami 400+on jár
10/10 anonim válasza:
Trinity Blood - igaz ez csak 24 részes de YouTube-on elérheted Kekdelfin csatornáján magyar szinkronnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!