Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz Jégkorszak 5?

Lesz Jégkorszak 5?

Figyelt kérdés

2012. júl. 7. 13:18
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
Lehet. A negyedik rész nagyon, de nagyon jó volt.
2012. júl. 15. 15:10
 12/20 LemonLiime válasza:

Én megnéztem az interneten a filmat, tetszett, de szerintem itt vége!

Elértek egy szigethez, amin már semmi jég nem volt, ha lenne 5, az már nem jégkorszak lenne.

(egyébként nem volt olyan jó mint az 1. két rész! Az minden korosztálynak szórakoztató volt. Még talán 2.-as voltam amikor utoljára láéttam, most megnéztem újra (mind a 4 részt egymás után) és az 1. és a 2. tele volt ponénokkal, izgalmakkal stb. A 3. rész egy Kicsit túlzás, kevésbé jó, de az se rossz (ahogy a 4.se). A 4. rész nem vicces, nincs benne sok izgalom, mivel tudod, hogy minden (jó) szereplő túl fogja élni, viszont annak a története nagyon jó.)

Visszatérve: 5. ha nem is lesz, lesz még olyan "mini rész" mint a srekben a űHaloloween

2012. júl. 17. 12:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Remélem lesz, én örülnék neki. Nagyon szeretem az összeset, a 3. részen kívül mind nagyon tetszett, a 3 csak simán tetszett:DD Az igaz, hogy Manny élete teljes de van azért még ott szereplő:) plusz ott van Shira, akit még nem igazán ismerünk, ezen a téren bizonytalanságban lett vége a filmnek, hátha lesz belőle valami. Mindennestere kíváncsian várom mi lesz.
2012. júl. 17. 17:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Ott van a wikipédia is, én most ott azt olvastam, hogy a négyet úgy tervezték hogy befagynak a szereplők, majd az újkorban kiolvadnak és felfedezik a világot, na a 4 rész nem ez lett, tehát lehet ez lesz az 5. részben, bár személy szerint ez az ötlet nekem nem nagyon tetszik.
2012. júl. 17. 17:31
 15/20 anonim ***** válasza:

Állítólag még bizonytalan... Azt mondják hogy dolgoznak valamilyen mesén, egyébként a harmadik válaszoló voltam...

[link]

2012. okt. 28. 09:59
 16/20 anonim válasza:
Szerintem nem véletlenül mutatták be a szereplők hangjait a végén... Én örülnék, ha lenne 5. rész, bár akkor valami nagyon újat kellene kitalálniuk.
2012. nov. 2. 21:56
 17/20 The Killer Lion válasza:
Én azt olvastam hogy lesz csak még nem tudják hogy mikor.
2013. aug. 18. 22:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne legyen!
2013. dec. 29. 15:34
 19/20 anonim ***** válasza:
2014. márc. 30. 15:39
 20/20 anonim válasza:

Én meg nézztem a neten és lesz!2016 júliús 15.-én.

És remélem hogy ez jó hír.

2014. okt. 28. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!