Nagyon érdekel a Peter Jackson-féle King Kong c. film, de a hossza miatt nem merek belevágni, mert félek, hogy unalmas lesz. Kinek, hogy tetszett? Mennyire volt unalmas? Mennyire volt pörgős, milyen gyorsan telt el vele az idő?
Évekkel ezelőtt láttam. Nekem nem volt unalmas egyáltalán.
De ne azért kezdd el nézni, mert én vagy más unalmasnak mondja vagy sem. Ami valakinek unalmas vagy rossz film, azt a másik még imádhatja.
Még a megjelenése évében láttam 2005-ben, azóta többször elővettem, illetve megvettem Blu-Ray lemezen mert ez a film igazán HD-re született.
Több kritikában olvastam hogy kifogásolták a film hosszát és azt hogy Kong több mint egy óra után jelenik meg először a filmben. Szerintem az az egy óra is remekül eltelt, a szereposztás is jó.
Az eseményeket szépen adagolja Jackson Úr.
A dinoszaurusz roham aztán T-Rex csata Konggal, óriásrovarok támadása, Ann Darrow kiszabadítása az órásmajom karmaiból, Kong elkábítása majd a New York-i végső zúzás az utcákon illetve levegőben az Empire State Building tetején.
Szóval van izgalom és látvány bőven. Ha házimozin néznéd meg az iszonyatosan jó hangmix tesz róla hogy el ne aludj.
A film kellőképp érzelemdús, számomra nem volt giccsbe hajló Ann és Kong "románca". Szegény Kong csupán fajtájának utolsó példánya aki eddig csak a ronda bennszülötteket látta a szigetén, így elbűvölte a nő "mássága".
Összességében egy nagyon jó mozi, kivételes látványvilággal. A végeredmény IMDB ítélet 10/7.4, 3 Oscar-díj nyertese.
Szerintem kellőképpen pörgős is ahhoz hogy az ember ne unja el magát rajta. De ha Te mégis megtennéd akkor már ne vágj bele a bővített rendezői változatba ami 3 óra 20 perces.
Jó szórakozást!
Szerintem is fantasztikusan jó film.
A régi King Kongot kifejezetten utáltam, de ez tényleg jó lett.
Nem unalmas egyáltalán. Talán az elejét lehet eseménytelenebbnek nevezni, de hát valahogy meg kell alapozni a hangulatot.
Én azok közé tartozom, akik többszöri nekifutás után sem tudták megnézni. Nem is annyira a film hosszával volt a baj, hiszen én DVD-n néztem, és a film elejét úgy ahogy volt átugrottam.
Számomra a szigeten lejátszódó akciójelenetek verték ki a biztosítékot. Egyszerűen annyira túl volt játszva, agyonpörgetve a sok esemény, hogy nem hittem el, amit látok. Az a teljes dinoszauruszos jelenetsor engem annyira felbőszített a már-már rajzfilmszerűen nevetséges lehetetlenségével, hogy utána már semmi kedvem nem volt folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!