Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van itt olyan aki látta már A...

Van itt olyan aki látta már A felhők fölött három méterrel című film második részét? Ha igen, miről szól? Mi történik Babival és Hachevel a filmben?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 01:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mario Casasért én is élek halok :D Csak még annyit, hogy sajnos a könyv így volt megírva, ezért lett ilyen vége az első, és a második résznek is. Az olasz verzióban sem jöttek össze a második részben. :(
2012. júl. 20. 00:42
 22/28 anonim válasza:

Én láttam, meg olvastam az eredeti, olasz verziót.

A film szerint Steph (H) visszatéra kétéves angliai útjáról, egyből megy a haverokhoz "bandázni", ott találkozik Pallinaval (Katia?). Elmegy a benzinkúthoz, hogy a motorjába olajat töltsön, de azt vki lelakatolta, megvárja, hogy ki az. A "tolvaj" Gin, akit utána kényszerít, hogy vigy eel egy összejöveteli vacsira. Steph munkát kap egy tévénél, ahová keresnek embereket a műsorba, s itt is találkozik Ginnel, majd a sarki fagyizóban egymása botlanak újra. Babi eközben egyetemre jár, és az esküvőjére készül. Dani az egyik buliban észreveszi, hogy Steph visszatért, de Babi alig hiszi el. A lényee annyi, hogy Steph összejön Ginnel, jól megvnnak együtt, még lakatot is tesznek az egyik hídra. Ezután Steph is és Babi is hivatalosak egy partyra, ahol összefutnak, beszélgetnek, legvégül pedig a tengerparton a kastélynál (háznál) sjol először lefeküdtek újra szexelnek. Mikor Step visszaér a tévéstúdióhoz Gin totálisan ki van akadva rá, és elküldi, hogy nem is akarja látni többé. Egy kis idő elteltével Ginnél csengetnek, nem talál az ajtóban mást, csak egy papírfecnit. Elindul ki a lakásból, házból, át az udvaron, ki az utcára, be a sarkon és akkor megpillantja Stephet, aki az utcára ragasztatta a közös fényképüket, és mondja, hogy Ho voglia di te!!! Nagyon röviden és tömören ennyi a film.

2012. júl. 25. 09:02
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Sokan összekeverik a valóságot a mesével, a filmel. Persze, hogy összeillik az ÉLETBEN Maria, és Mario, de a filmben, ha belegondolunk nem. Én is a hatása alá kerültem a fimnek pedig már 22 éves vagyok. Megnéztem spanyolul, és kb úgy 60%-ban értettem csak, ezért másnap megnéztem a magyar szinkronost, és megértettem a film lényegét. Ez a film Hugo-ról szól, aki az anyja hibájáért rengeteg tévedést, és hibát követ el, az anyja tettéért, amiről csak ő tud. Magába cipeli a terhet, ezért lesz "rosszfiú" a jótanuló, okos, és rendes srácból. Majd beleszeret egy lányba, akinek a hatására megjavul. Persze a látszat, a felszín azt mutatja, hogy rossz, de a szíve mélyén jobb nem is lehetne. Babi meg egy elkényeztetett jókislány, aki hogy is viselkedhetne másképp a szülői nyomásra, mint hogy továbblép. Amúgy a 2. részben nem jönnek össze, de egy drámától happy end-et senki se várjon. Ez egy csodaszép, gyönyörű alkotás, de azt hiszem ahhoz, hogy megértsük a lényegét, a mondanivalját tényleg fel kell nőnünk.

22/L

2012. júl. 25. 21:09
 24/28 anonim válasza:
angol felirat már van! itt: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. aug. 13. 16:55
 25/28 anonim válasza:
van magyar felirat iiis!!! :D
2012. aug. 14. 16:46
 26/28 anonim ***** válasza:
hol hol hol hol hol?????????? :D:D:D kérlek majd küldd el, hol találhatom meg a magyart. Az angolért pedig köszönet az előttem válaszolóknak :)
2012. aug. 14. 20:41
 27/28 egy.utazo.lany válasza:
Sziasztok. Fhuu, hát ez már iszonyatosan régi kérdés, nem is hiszem hogy ír valaki. Viszont én imádtam mind a kettő részt, és reménykedek a harmadik részben is. Mivel lehet jön, de nem túl valószínű sajnos.
2015. jún. 26. 00:31
 28/28 anonim válasza:
A harmadik rész is meg fog jelenni 2016-ban mivel a 2.rész nem volt jól lezárva,mert Daniella még nem szült meg,Babi nem ment még férjhez és H nem tudja eldönteni,hogy kit szeret és úgy olvastam valahol,hogy miután Babi és H lefeküdnek a tengerparton Babi terhes is lesz tőle,úgyhogy szerintem ha lesz 3.rész akkor össze fognak jönni :)
2015. dec. 30. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!