Van itt olyan aki látta már A felhők fölött három méterrel című film második részét? Ha igen, miről szól? Mi történik Babival és Hachevel a filmben?
Ilyen jó témában énis előveszem a "nagydumás énem",amúgy nem vagyok ilyen!:D De ha erről a filmről van szó,akkor bárhol,bármikot,bárkinek!:P
Énis tudok 1-2 szót spanyolúl,de persze azt is csak filmekből,zenékből!Így fölöslegesnek tartom,hogy megnézzem a filmet,amíg nem jön rá magyar felirat!
Az olasz verziót én sem láttam,mert én sem akartam a spanyol után azt megnézni,és amúgy sem tudnám megnézni ha akarnám sem,mert nem lehet sehonnan letölteni!A youtubon fönnt van az első része,de olaszúl,naa,azzal sem vagyok kisegítve!Sajnos a könyvet sem olvastam,és szerintem nem is fogom,mert úgy tudom,hogy azt sem adták ki magyarba!
Osztom a véleményed,mert énis nagyon nagy színészeknek tartom őket,sőt,én még hozzátenném Marina Salas-t(Katina) is,mert ebben a filmben ő is nagyon jól játszott,és a Bárka című spanyol sorozatban is ő szerepel Mario Casas-al együtt,és abban is mind a kettő nagyon jól játszik!!!
Nálam Mario top 10-es,mind színészileg,mind férfi!:)
Hihetetlenűl eltudta játszani a rossz fiút,és a szenvedő,szerelmes férfit is!Fenomenális...!:)
Néha énis úgy éreztem magam a film nézése alatt,hogy azokat a szép szavakat,tetteket nekem mondja,és értem csinálja,hihetetlen és már-már kicsit beteges is!:D
Ilyen egy jó színész,erre csak ezt tudom mondani,María Valverde-vel együtt!És örülök neki,hogy lesz megint egy közös filmjük,majd arra is várhatok,na ez az átka annak,hogy spanyolok!:'D
Nyugi,fogsz róla tudni ha lesz angol vagy magyar felirat a második részhez,azon sem csodálkoznék ha a rádió bemondaná,annyi ember várja már a feliratot!:D
Ja,tegnap mikor írtam,akkor elfelejtettem odaírni azt,hogy én nem örülnék ha lenne harmadik része...ennek így kell vége lennie!Mindenki megy a saját útjára,a saját párjával...mi lenne a harmadik részbe???Babi meghívja H-t az esküvőjére,H meg odaállítana Gin-nel meg a gyerekükkel,vagy mi lenne?:D Á,ennek itt vége kell,hogy legyen...az első résznek is megvolt a mondanivalója:fiatalság,szerelem,buli,motorok,haverok,piálás,stb,stb...a második rész meg így,hogy még nem láttam,csak azt tudom írni,hogy itt már eltelt két év,mindenkinek benőtt a feje lágya,már nem azok a kis fiatal suhancok akik voltak,hanem két érett ember,akik már más világot élnek!...
Najó,abba hagyom,megint sokat írtam,és lehet,hogy hülyeségeket zagyválok itt össze nektek,majd ha megnézzük a filmet,mindenki okosabb lesz!:)
:) 21 éves vagyok,és bizony túl vagyok már az első szerelmen!:) Amúgy rám azért is volt ilyen nagy hatással a film,mert kicsit emlékeztetett azokra az időkre amikor összejöttem a most egyébként vőlegényemmel!:)
Nagy szerelem volt,ő is motorozott,együtt is motorozgattunk,és ha hiszitek ha nem,velünk is volt olyan,hogy "kergettek" a zsaruk,és a párom mögött ültem,és hátraszólt,hogy takarjam le a rendszámot!:)) Esküszöm,hogy volt ilyen!Na persze azzal a különbséggel,hogy minket el is kaptak!:D Meg akkor mi is benne voltunk minden buliban,rosszaságokban,veszekedtünk persze mi is sokat,mint a filmben szereplő szerelmesek!:) Na ezért is tetszik iszonyatosan ez a film!Meg minden miatt!
Visszatérve,én nem is tudtam,hogy mit gondoljak akkor amikor Babi elkezdte mondani H-nak,hogy miatta halt meg Csirke,H meg pofonvágta...mind kettő hibás volt,az egyszer biztos,de mikor már másodjára megnéztem a filmet,meg harmadjára,és így tovább,akkor már rájöttem,hogy Babi volt a hibás!Ha én valakit annyira szeretek,akkor vele vagyok akármi is történik,nem még hibáztatom a nagy semmiért...Babi ezt tette azzal a fiúval,aki megmutatta neki mi az a szerelem,vele vesztette el a szüzességét,és a legfontosabb,hogy H nagyon szerette őt,ugyebár a felhők fölött három méterrel!:)
H-t meg énis azért hibáztatom,amiért te,hogy nem tudta kontrollálni a dühét,ütött,vert,csapkodott,kiabált,stb,de én még mindig az mellett állok,hogy mindig jogosan tette ezeket!Az anyja miatt,a gyűrű miatt,amikor Babit leöntötte az a nyomi borral,akkoris a gyerek csinálta az agyát,abban a pillanatban énis leütöttem volna!:D Meg ugye mikor Csirke meghalt...az abszolút érthető volt!
Úgyhogy,én az mellett vagyok,hogyha valakit őrülten szeretek,akkor vele vagyok jóban-rosszban bármi történjen is...ezek szerint Babi nem szerette igazán H-t,így hát nem bánom,hogy a második részben nem jönnek össze,H ennél sokkal többet érdemel,Gin-t aki tényleg szereti,és normálisabb is,mint Babi!
Én nem akarnám a harmadik rész,és sokan mások sem...amúgy sokan örülnek,hogy H és Babi nem jöttek össze,főleg azok akik olvasták a könyvet,(spanyolok)mert ugye a könyvben is ugyanez van,hogy Babi olyan lett már,mint az anyja,meg amúgy sem érdemli meg H-t!
Amúgy tény,hogy filmek terén jók a spanyolok,sok filmet láttam már tőlük,nem csak romantikusat,mindenfélét!
Igen,Marina Salas nagyon szép nő,de egyébként María Valverde is nagyon csinos,a filmben nem valami szép,de láttam sok képet róla,és hát,gyönyörű ős is!:)
A Bárkában még van egy jó színésznő,Blanca Suárez,ő is gyönyörű és jó színésznő,az összes filmjét láttam már!És nem utolsó sorba a Bárkában olyan szépek együtt Marioval...:))
Az új filmjükről pedig én sem tudok sokat,de amit tudok,megosztok veled!:)
2012-es a címe La mula,magyarul Az öszvér
előzetes---> http://www.youtube.com/watch?v=zJHGotYO-g8&feature=related
Ennyit tudok énis,hát kíváncsi leszek erre a filmre,meg arra is,hogy mikor tudjuk majd megnézni!:D
Húú,megint sokat írtam...:S
Kárpótlásul belinkelek egy videot,amit egyszer sem tudtam végignézni,hogy ne bőgtem volna el magam!:)
http://www.youtube.com/watch?v=PzCL28PuKM4
3MSC<3
Jaa,még annyit akartam,hogy te szereted a táncos filmeket?Tegnap néztem meg a Footloose(2011)című filmet és nagyon jó volt!:) Láttad már?
(A 3MSC nyomába sem ér,és nem is hasonló,de azért jó film!)
Szia!
Én vagyok az aki utoljára írt,aki elkanyarodott az eredeti témától!Ne haragudj ezért,kérlek,de szerintem megkaptad a választ bőven,hogy mi lesz Babival és H-val a második részben!Véleményem szerint már nem sokan fognak ide írni,újat nem tudnának mondani!
Az olasz verziót én csak youtubon találtam meg,olaszul föl van töltve az első része,máshol nem láttam a filmet!De azért sok szerencsét kívánok hozzá,jó filmezést!:)
Másik válaszoló,ha gondolod privátban folytathatjuk a "beszélgetést"!:)
Szép napot Neked kedves kérdező!
A végén 90-95 perc fele Katina mit akar elmondani Hache-nek?
Mert amikor a Gin fellép akkor párszor mutatják Katina-t meg amikor Hache motor versenyezik előtte utána rohan Katina . Akkor mit akar neki mondani? Meg ott a vége fele mit mond neki?
helló mindenkinek, igaz,ide már nem ír senki.. :/
Én is nagy (nagyon nagy,LEGNAGYOBB) rajongója vagyok ennek a filmnek. Ehhez hasonlót még életemben nem láttam. Totál szerelmes lettem ebbe a filmbe. A fiú egyenesen levesz a lábamról. Rosszfiú és mégis Babiért jó lesz(első részben) megdöbbentően hihetően eljátszották a szerepüket,de ahogy olvasom az előző válaszokat nagyon elszomorodtam. Én még csak az előzetest láttam spanyolul,de már akkor nem volt szimpi Gin(az új lány). Szerintem Babi volt a tökéletes párja H-nek,és ezt ők is tudják,a film végén még mondta is a fiú. Szóval ezt a Gin-t tuti nem lehet majd hozzá hasonlítani,még akkor se hogyha végül vele jön össze.Nagyon bánom hogy nem Babival maradt,de ez tényleg nem ''Róluk'' szólt,hanem csak Hugo-ról. Szerintem. Az első részt nagyon szeretem. Talán azért is mert nem egy tipikus film. Mert nem az lett a vége amit mi akarunk,és nem Happy End lett. Imádom. Kérlek értesítsetek itt,hogyha már Szinkronosan is látható lesz:) előre köszönöm. ♥♥Mario Casas♥♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!