Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van itt olyan aki látta már A...

Van itt olyan aki látta már A felhők fölött három méterrel című film második részét? Ha igen, miről szól? Mi történik Babival és Hachevel a filmben?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 01:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ilyen jó témában énis előveszem a "nagydumás énem",amúgy nem vagyok ilyen!:D De ha erről a filmről van szó,akkor bárhol,bármikot,bárkinek!:P

Énis tudok 1-2 szót spanyolúl,de persze azt is csak filmekből,zenékből!Így fölöslegesnek tartom,hogy megnézzem a filmet,amíg nem jön rá magyar felirat!

Az olasz verziót én sem láttam,mert én sem akartam a spanyol után azt megnézni,és amúgy sem tudnám megnézni ha akarnám sem,mert nem lehet sehonnan letölteni!A youtubon fönnt van az első része,de olaszúl,naa,azzal sem vagyok kisegítve!Sajnos a könyvet sem olvastam,és szerintem nem is fogom,mert úgy tudom,hogy azt sem adták ki magyarba!

Osztom a véleményed,mert énis nagyon nagy színészeknek tartom őket,sőt,én még hozzátenném Marina Salas-t(Katina) is,mert ebben a filmben ő is nagyon jól játszott,és a Bárka című spanyol sorozatban is ő szerepel Mario Casas-al együtt,és abban is mind a kettő nagyon jól játszik!!!

Nálam Mario top 10-es,mind színészileg,mind férfi!:)

Hihetetlenűl eltudta játszani a rossz fiút,és a szenvedő,szerelmes férfit is!Fenomenális...!:)

Néha énis úgy éreztem magam a film nézése alatt,hogy azokat a szép szavakat,tetteket nekem mondja,és értem csinálja,hihetetlen és már-már kicsit beteges is!:D

Ilyen egy jó színész,erre csak ezt tudom mondani,María Valverde-vel együtt!És örülök neki,hogy lesz megint egy közös filmjük,majd arra is várhatok,na ez az átka annak,hogy spanyolok!:'D

Nyugi,fogsz róla tudni ha lesz angol vagy magyar felirat a második részhez,azon sem csodálkoznék ha a rádió bemondaná,annyi ember várja már a feliratot!:D

Ja,tegnap mikor írtam,akkor elfelejtettem odaírni azt,hogy én nem örülnék ha lenne harmadik része...ennek így kell vége lennie!Mindenki megy a saját útjára,a saját párjával...mi lenne a harmadik részbe???Babi meghívja H-t az esküvőjére,H meg odaállítana Gin-nel meg a gyerekükkel,vagy mi lenne?:D Á,ennek itt vége kell,hogy legyen...az első résznek is megvolt a mondanivalója:fiatalság,szerelem,buli,motorok,haverok,piálás,stb,stb...a második rész meg így,hogy még nem láttam,csak azt tudom írni,hogy itt már eltelt két év,mindenkinek benőtt a feje lágya,már nem azok a kis fiatal suhancok akik voltak,hanem két érett ember,akik már más világot élnek!...

Najó,abba hagyom,megint sokat írtam,és lehet,hogy hülyeségeket zagyválok itt össze nektek,majd ha megnézzük a filmet,mindenki okosabb lesz!:)

2012. júl. 6. 18:19
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
hát, bizony én szeretnék harmadik részt, de abban igazad van, hogy egyenlőre ez a vég is jó, emiatt hibáztatom kicsit Babit. El is magyarázom miért. Az első részben konkrétan lépésről lépesre vezettek minket a színészek, ahhoz az érzés felé, amit mi is átéltünk, vagy legalábbis én, nem tudom ti milyen idősek vagytok, túl vagytok-e az első szerelmen. Annyira szépen felvezették a storyt, hogy valóságos pofon-ként ért minket a film vége. Amint Hache megütötte Babit, azzal egyidőben valahogy nekünk is fájt az a pofon. Én abban a pillanatban éreztem, hogy ebből bajok lesznek még. Nem volt szép a pofon, ugye ez senkinek nem tetszett, sőőt, én mikor elsőnek láttam a filmet, abban a pillanatban amint Hache megcsapta Babit, felkiáltottam, hogy: "a hülyeeeeeee!!!" Viszont később láttam csak be, hogy Babi kiérdemelte azt a pofont, hiszen emlékezzünk csak vissza, Mit mondott H-nak, miután szerencsétlen fiú elvesztette a legjobb barátját. Oké, Hache ezután romokra törte a motort, de Istenem, ha én is elveszíteném bárki hozzám közel állót, ott feküdne előttem holtan a földön, s mellette a halálának az okozója, akár ember, akár jármű, akár bármi is legyen az, én is szétverném, amennyire erőm engedné. EZ természetes viselkedés trauma és tragédia esetén. Sokan értenek velem egyet, miszerint Babinak nem kellett volna olyanokat mondania H-nak, hogy ő ölte meg Csirkét. De tényleg, miért is? hogyan? szerintem Nekki semmi köze nem volt Pollo halálához. H abban volt bűnös, hogy nem bírta kontrollálni magát, s dühét így adta ki. Én Babi helyébe, egy percre nem hagytam volna egyedül azt a férfit, akit örülten szeretek, mikor tudom, mennyire össze van törve a bánattól. A második részt ahogy láttam, s amennyit értettem belőle, Babi meg változik, s kezd olyan lenni mint az anyja. A harmadik részre vissza térve, ha lesz, ha nem lesz, tök mindegy, a fejemben úgyis van egy harmadik rész ;)) Viszont egy harmadik részt megvalósítani, úgy hogy az ne legyen elcsépelt, ne legyen mégse a megszokott menetrend: a két fiatal ismét találkozik, s rájönnek hogy mégiscsak egynmásnak vannak teremtve. Igen, ez tényleg olyan lenne, amit max 10 percben elő tudnának adni, s aztán mindenki hatalmas vigyorral hagyná el a mozit, mert Hache és Babi újra együtt vannak. Én egy olyan mindent elsöprő utolsó fejezetet akarok, amitől kiráz a hideg minden 5 percben, miközben nézem, amit megnlznék 3 szor is egymás után... valamit, aminek nem adott, hogy mi lesz a vége. Ezek a spanyolok elég jó filmeket csinálnak, néha a hideg kiráz egy egy jelenettől, s nem csak olyan filmekről beszélek, amikben Mario vagy Maria szerepel. Na de hát ha lenne is 3.rész, az nem idén s nem is jövőre lenne. S talán mire kijönne a 3.dik rész, elmúlna ez a nagy örület az egész 3MSC és a TGDT -vel. Még két dolog, aztán befejezem, mert már kezdenek fájni az újjaim :P egy: Katina, vagyis Marina Salas... borzasztóan szeretem. Szerettem meg a 3mscben is, és a Bárkában talán még jobban. És gyönyörű színésznő. Annyira természetes ő is, külsőre és tehetségre értendő. Nagy kedvencem lett ő is. 2 pedig: új közös film Marioval és Maiával????????????? hát én le vagyok maradva!!!!!!!!!!! pont a tegnap láttam egy képet, ami egy film borítójának nézett ki, Mario és maria is rajta voltak, nem emlékszem a címére, de ahogy láttam, úgy mentem is tovább, mert azt hittem, hogy valami reklám plakátja. :P És igazából nem is hallottam, sem pedig láttam, hogy új filmjük készül. Majd mesélj erről picikét, ha lesz időd. :) Kellemes hétvégét!!!!
2012. júl. 6. 20:56
 13/28 anonim ***** válasza:

:) 21 éves vagyok,és bizony túl vagyok már az első szerelmen!:) Amúgy rám azért is volt ilyen nagy hatással a film,mert kicsit emlékeztetett azokra az időkre amikor összejöttem a most egyébként vőlegényemmel!:)

Nagy szerelem volt,ő is motorozott,együtt is motorozgattunk,és ha hiszitek ha nem,velünk is volt olyan,hogy "kergettek" a zsaruk,és a párom mögött ültem,és hátraszólt,hogy takarjam le a rendszámot!:)) Esküszöm,hogy volt ilyen!Na persze azzal a különbséggel,hogy minket el is kaptak!:D Meg akkor mi is benne voltunk minden buliban,rosszaságokban,veszekedtünk persze mi is sokat,mint a filmben szereplő szerelmesek!:) Na ezért is tetszik iszonyatosan ez a film!Meg minden miatt!

Visszatérve,én nem is tudtam,hogy mit gondoljak akkor amikor Babi elkezdte mondani H-nak,hogy miatta halt meg Csirke,H meg pofonvágta...mind kettő hibás volt,az egyszer biztos,de mikor már másodjára megnéztem a filmet,meg harmadjára,és így tovább,akkor már rájöttem,hogy Babi volt a hibás!Ha én valakit annyira szeretek,akkor vele vagyok akármi is történik,nem még hibáztatom a nagy semmiért...Babi ezt tette azzal a fiúval,aki megmutatta neki mi az a szerelem,vele vesztette el a szüzességét,és a legfontosabb,hogy H nagyon szerette őt,ugyebár a felhők fölött három méterrel!:)

H-t meg énis azért hibáztatom,amiért te,hogy nem tudta kontrollálni a dühét,ütött,vert,csapkodott,kiabált,stb,de én még mindig az mellett állok,hogy mindig jogosan tette ezeket!Az anyja miatt,a gyűrű miatt,amikor Babit leöntötte az a nyomi borral,akkoris a gyerek csinálta az agyát,abban a pillanatban énis leütöttem volna!:D Meg ugye mikor Csirke meghalt...az abszolút érthető volt!

Úgyhogy,én az mellett vagyok,hogyha valakit őrülten szeretek,akkor vele vagyok jóban-rosszban bármi történjen is...ezek szerint Babi nem szerette igazán H-t,így hát nem bánom,hogy a második részben nem jönnek össze,H ennél sokkal többet érdemel,Gin-t aki tényleg szereti,és normálisabb is,mint Babi!

Én nem akarnám a harmadik rész,és sokan mások sem...amúgy sokan örülnek,hogy H és Babi nem jöttek össze,főleg azok akik olvasták a könyvet,(spanyolok)mert ugye a könyvben is ugyanez van,hogy Babi olyan lett már,mint az anyja,meg amúgy sem érdemli meg H-t!

Amúgy tény,hogy filmek terén jók a spanyolok,sok filmet láttam már tőlük,nem csak romantikusat,mindenfélét!

Igen,Marina Salas nagyon szép nő,de egyébként María Valverde is nagyon csinos,a filmben nem valami szép,de láttam sok képet róla,és hát,gyönyörű ős is!:)

A Bárkában még van egy jó színésznő,Blanca Suárez,ő is gyönyörű és jó színésznő,az összes filmjét láttam már!És nem utolsó sorba a Bárkában olyan szépek együtt Marioval...:))

Az új filmjükről pedig én sem tudok sokat,de amit tudok,megosztok veled!:)

2012-es a címe La mula,magyarul Az öszvér

[link]

előzetes---> http://www.youtube.com/watch?v=zJHGotYO-g8&feature=related

Ennyit tudok énis,hát kíváncsi leszek erre a filmre,meg arra is,hogy mikor tudjuk majd megnézni!:D

Húú,megint sokat írtam...:S

Kárpótlásul belinkelek egy videot,amit egyszer sem tudtam végignézni,hogy ne bőgtem volna el magam!:)

http://www.youtube.com/watch?v=PzCL28PuKM4

3MSC<3

2012. júl. 7. 15:47
 14/28 anonim ***** válasza:

Jaa,még annyit akartam,hogy te szereted a táncos filmeket?Tegnap néztem meg a Footloose(2011)című filmet és nagyon jó volt!:) Láttad már?

(A 3MSC nyomába sem ér,és nem is hasonló,de azért jó film!)

2012. júl. 7. 15:58
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat és annak különösen örülök, hogy egyikőtök szólt az olasz változatról is, amit hamarosan megkeresek és letöltök, hogy megnézhessek, kíváncsi vagyok, lehet lesz olyan jó, mint a Spanyol variáció, ha nem, akkor nem, veszíteni semmit sem veszítek. Viszont kérlek Titeket ne kanyarodjatok el az eredeti témától, mert még mindig az érdekel, hogy mi történik Babival és Havhevel a második részben és hátha van valakinek még erről valami információja.
2012. júl. 7. 16:34
 16/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok az aki utoljára írt,aki elkanyarodott az eredeti témától!Ne haragudj ezért,kérlek,de szerintem megkaptad a választ bőven,hogy mi lesz Babival és H-val a második részben!Véleményem szerint már nem sokan fognak ide írni,újat nem tudnának mondani!

Az olasz verziót én csak youtubon találtam meg,olaszul föl van töltve az első része,máshol nem láttam a filmet!De azért sok szerencsét kívánok hozzá,jó filmezést!:)

Másik válaszoló,ha gondolod privátban folytathatjuk a "beszélgetést"!:)

Szép napot Neked kedves kérdező!

2012. júl. 7. 16:43
 17/28 anonim válasza:

A végén 90-95 perc fele Katina mit akar elmondani Hache-nek?

Mert amikor a Gin fellép akkor párszor mutatják Katina-t meg amikor Hache motor versenyezik előtte utána rohan Katina . Akkor mit akar neki mondani? Meg ott a vége fele mit mond neki?

2012. júl. 19. 12:14
 18/28 anonim válasza:
Az előző vagyok megint. Amikor Gin-t megerőszakolják akkor is akar Katina mondani valamit Hache-nek. És utána valahova leülnek és beszélgetnek. De mit akart annyira elmondani neki? vagy mit mondott el?
2012. júl. 19. 12:19
 19/28 A kérdező kommentje:
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy Katina mit akart mondani Hugonak, ahogy arra is, hogy miután megcsókolták egymást, mit mondtak egymásnak, mert sajnos azt sem értem. Már nagyon jó lenne magyar felirattal.
2012. júl. 19. 15:00
 20/28 anonim válasza:

helló mindenkinek, igaz,ide már nem ír senki.. :/

Én is nagy (nagyon nagy,LEGNAGYOBB) rajongója vagyok ennek a filmnek. Ehhez hasonlót még életemben nem láttam. Totál szerelmes lettem ebbe a filmbe. A fiú egyenesen levesz a lábamról. Rosszfiú és mégis Babiért jó lesz(első részben) megdöbbentően hihetően eljátszották a szerepüket,de ahogy olvasom az előző válaszokat nagyon elszomorodtam. Én még csak az előzetest láttam spanyolul,de már akkor nem volt szimpi Gin(az új lány). Szerintem Babi volt a tökéletes párja H-nek,és ezt ők is tudják,a film végén még mondta is a fiú. Szóval ezt a Gin-t tuti nem lehet majd hozzá hasonlítani,még akkor se hogyha végül vele jön össze.Nagyon bánom hogy nem Babival maradt,de ez tényleg nem ''Róluk'' szólt,hanem csak Hugo-ról. Szerintem. Az első részt nagyon szeretem. Talán azért is mert nem egy tipikus film. Mert nem az lett a vége amit mi akarunk,és nem Happy End lett. Imádom. Kérlek értesítsetek itt,hogyha már Szinkronosan is látható lesz:) előre köszönöm. ♥♥Mario Casas♥♥

2012. júl. 19. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!