Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van itt olyan aki látta már A...

Van itt olyan aki látta már A felhők fölött három méterrel című film második részét? Ha igen, miről szól? Mi történik Babival és Hachevel a filmben?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 01:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
igen,,én láttam, de csak spanyolul... nem soklat értettem belőle. Őszintén nincs jó vége, sajnos,nem ezt vártam. eléggé feltúrbózták a forgatókönyvet, lesz benne sok szex jelenet Hache meg az új csaj között, és Babi és Hache között is. Ők is össze jönnek a tengerparton, lefekszenek a kisház mellett. de ennyi. nem lesz folytatása a kapcsolatuknak. Állítólag babi férjhez megy, Hache meg az új csajjal marad :(( tudom tudom... engem is megrázott :(
2012. júl. 3. 11:45
 2/28 A kérdező kommentje:
Istenem. Nem akarom, hogy így legyen, annyira jó volt az első rész, nagyon nagy hatással volt rám, rázott a hideg utána is sokáig, sírtam nagyon, mikor felfogtam az utolsó percekben, hogy itt már nem lesz idő arra, hogy kibéküljenek, és nem is lett. Annyira akartam, hogy a második részben újra együtt legyenek. :'(
2012. júl. 3. 13:18
 3/28 A kérdező kommentje:
De nem értem, ha lefekszenek egymással, akkor Babi csak szereti még Őt. Miért nem ébred rá erre? Hogyhogy mégis férjhez megy valaki máshoz? Miért nem marad vele? A készítők tudták, hogy mind ezt szeretnénk, miért nem ez valósul meg?
2012. júl. 3. 15:34
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
teljesen megértem a felháborodottságod, én is így voltam ezzel. Én már sejtettem mielőtt megnéztem volna a filmet, hogy számunkra kedvezőtlen vége lesz. A trailer alapján eléggé sejtetős volt. Sok minden lesz a filmben, szex, szerelem, verekedés, motorozás. Elég kevés fiomkocka van H és Babi val, Ktina pl sokkal többet szerepel a filmben, mint Babi. Sajnos mivel spanyolul néztem a filmet, nem sokat értettem belőle. Valami a minap azt mondta h lesz a filmben megerőszakolás, drogozás utáni terhesség. Én csak a szemem meresztettem, mert ilyesmit nem is nagyon vettem észre a filmben. Talán a megerőszakolás stimmel, rémilik valami, de egész addig nem voltam biztos benne, amíg valaki nem erősítette meg. Nekem sem világos sok minden. Remélem, hogy hamar lesz legalább angol felirat hozzá, és akkor okosabb leszek :P Egyébként vigasztaljon a tudat, hogy H és Babi vagyis Mario Casas és Maria Valverde azóta is együtt vannak a való életben, és ha lehet hinni a paparazzi képeknek, és az újságoknak, akkor nagy a szerelem köztük és boldogok együtt. Fogd fel ezt a 3MSC folytatásának :P Sajnálom, hogy elrontottam a napodat. Egy idő után bele nyugszol. Én is így voltam vele ;) szép napot
2012. júl. 3. 16:43
 5/28 A kérdező kommentje:
Pontosan ezzel vigasztalom magam most is, ma is megnéztem két spanyol riportot velük, amiből ugyan semmit sem értettem, de legalább láttam Őket egymás mellett. Soha nem gondoltam volna, hogy egy film ilyen nagy hatással lesz rám, és ennyire foglalkoztatni fog filmbeli karakterek sorsa. Nagyon szomorú vagyok. Titokban abban reménykedem, hogy lesz még a filmnek harmadik része, ahol Babi talán elválik és végre együtt lesznek, örökké, de úgy gondolom, erre már semmi esély nincs. Nem tudok mit írni, csak megint azt, hogy nagyon szomorú vagyok. Neked viszont köszönöm a válaszokat, felpontoztalak.
2012. júl. 4. 00:11
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
egyébként a twitteren, miután megvolt Spanyolországban a filmbemutató, rengetegen fel voltak háborodva, a végkifejlet miatt. mindenki követelte a harmadik részt, ahol Babi és H együtt lesznek. Sajnos nem tudom, szerintem ennek itt a vége, nem hinném lenne harmadik rész is. Amúgy a filmben nem mutatják h Babi férjhez megy, hanem Babi mondja H-nak, miután lefeküdtek, és mind a kettőjükön látszott, hogy mintha megbánták volna a dolgot, s ekor vallotta be Babi, hogy 2 hét múlva férjhez fog menni.Vagy legalábbis valami ilyesmi! Aztán már több közös jelenetük már nem is volt, ha jól emlékszem. Szivesen a válaszokat :) bármi érdekel, nyugodtan írj :) jó éjt!
2012. júl. 4. 00:40
 7/28 A kérdező kommentje:
Csak egyszer fekszenek le egymással, és nem beszélnek soha a békülésről? Gin, hogy, hogy megbocsátja Hachenek, hogy Babival volt? Én is követelem a harmadik részt, akár a twitteren is. :'(
2012. júl. 4. 20:22
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

igen, ők csak egyszer fekszenek le egymással. de hát ők majd csak a film közepe fele találkoznak csak. Sőt ha jól emlékszem, a film közepe után. Lesz olyan, hogy egy helyen lesznek, de nem tudnak egymásról, vagy ha tudnak, akkoris elkerülik egymást véletlenül. Gin nem tudom miért fogadja vissza, talán mert nagyon szereti. ÉS amugy Azt hiszem, hogy Gint fogják megerőszakolni, ekkor ér oda Hache, és jól össze veri az illetőt. Majd aztán Gin kérdőre vonja Hachet, hogy merre volt, mit csinált, kivel volt. Háche meg csak sir, és Gin rájön h Babival volt. ekkor szakitanak, de innen tényleg nem emlékszem és nem is értettem hoy hogyan jöttek össze mégis. Csak az utolsó képkocka ugrik be, hogy ülnek egymás mellett, és beszélhetnek. Jaaj megkéne nézzem mégegyszer, de csak idegeskedek, mert nem értem a szöveget, és lehet most is beszélek össze vissza mindent, mert fontos és lényeges dolgok maradnak ki. Azt hiszem, hogy Babi tesója lesz terhes, beugrott az is, mikor Dani a disco mosdójában bedrogozva és részegen egy csávóval szexel :P de azt már végkép nem tudom, hogy i történik vele. De tudod h nekem mi a véleményem??

ez az egész 3MSC és a TGDT is Hache életét "meséli" el, nem pedig hache és babi életét. rájöttem hogy ő az igazi főhős, és nem pedig ő és babi. és ezt az egész TGDT-t azért fújták fel annyira, mert a trailerben szerepelt Babi.S mindenki elolvad tőlük, ha csak szóba kerülnek. Igy mindenki azt várta, hogy a végén együtt lesznek. De most mindenki csalódott. ezzel azt érték el, hogy jól megoszlatták a véleményeket, hiszen eddig a megszokott és mindenki által imádott párt: hachet és babit, felváltotta Hache és gin. és van akinek jobban tetszik ez a felállitás. figyelem a twitteren történteket, és ott is így oszlanak meg a vélemények. Láttál paprazzi képeket Mariorol és Mariáról? érdemes őket megnézni, tényleg igazán szerelmesnek tünnek rajtuk. Egyik legszebb pár, a celebek közül szerintem :)

2012. júl. 4. 23:27
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Nekem nagyon tetszett a "A felhők fölött három méterrel" című film,sőt,imádója lettem,nagyon sokszor megnéztem már,és még meg is fogom!Rettenetesen a film hatása alatt voltam,még a megnézése után több nappal is,sokat sírtam,és mindig a filmre tudtam csak gondolni!Ennyire a hatása alatt voltam,amit nem is csodálok,és tudom,hogy senki nem fog ezért hülyének nézni,mert nem csak én voltam vele így!Egyszóval,gyönyörű film,fantasztikus színészi játékokkal,ez az a film(romantikus-dráma kategóri)amiben minden benne van számomra!Kedvenc romantikus filmem lett!

Aztán utánanézegettem és láttam,hogy lesz második része!Nagyon örültem neki,mert mikor még nem volt előzetese,akkor teljesen abban a hitben éltem,hogy úgyis összefognak jönni!Még jobban utánanéztem a dolgoknak,spanyol hozzászólásokat fordítottam le,stb,és azokból jöttem rá a dolgokra...ennek a csodálatos filmnek van egy 2004-es olasz változata,(Tri metri sopra il cielo)és van második része is(Ho voglia di te)!Kb.ugyanarról szól,mint a mi imádott filmünk,ott is Babinak hívják a csajt,meg a második részbe Ginnek,csak ott nem Hugo(Hache)van,hanem Step(Stephano)!És ott sem jön össze a második részbe Babi&Step!Azért,mert így van megírva...a könyvben nem jönnek össze,ezért a filmben sem fognak!

Először énis nagyon csalódott voltam,az a Gin sem volt szimpi az előzetesbe,és tény,hogy reménykedtem,hátha összefognak jönni!Aztán kijött a film,én nem néztem meg,mert megvárom a magyar feliratot,esetleg magyar szinkront!Nem tagadom,bele-bele tekergettem,a végét megnéztem,és láttam,hogy H és Babi tényleg nem jönnek össze!De,mivel nem értettem semmit a filmből,mert nem tudok spanyolúl,ezért nem akarok véleményt alkotni!Hidjétek el,ha megnézzük magyar felirattal,vagy szinkronosan,akkor fogjuk érteni az egészet!Nem hinném,hogy így elbaltáznának egy jó filmet,biztos,hogy van mondanivalója,csak mi nem értjük!:)

Biztosan megfogjátok nézni feliratosan,szerintem fog változni a véleményetek,ha nem is,akkor is hozzá kell szoknunk ahhoz,hogy nem minden happy end!!!

Engem "vígasztal" az,hogy Babi hagyta el H-t,ezért valahogy nem is bánom,hogy nem jönnek össze,és amúgy is azt írják a spanyolok,hogy Gin sokkal normálisabb,mint Babi,mert ő olyan lett kb,mint az anyja!

Nagyon várom már a magyar feliratot,tűkön ülök,hogy megtudjam nézni,kiváncsi vagyok mit alkottak össze,ezek a drága spanyolok!:P Reménykedem,hogy fog annyira tetszeni,mint az első...báár annyira biztos nem,azt a filmet nem tudja nálam semmi felűl múlni!

Bocsánat,hogy ilyen sokat írtam!

Szép napot Nektek!

2012. júl. 5. 18:13
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Szia, a sok szövegelést megbocsájtjuk, pláne én, mert én vagyok még egy nagy dumás :p Igazad lehet, hiszen ezt én is emlegettem már sokszor sok mindenkinek, hogy én láttam a filmet, de majd semmit nem értettem belőle. TAlán megtudnám számolni az összes ujjamon, hány spanyol szónak tudom a jelentését. Igaz láttam, és persze nem tetszett a vége. DE sokszor elismételtem , hogy biztos fontos részeket és dolgokat mulasztottam el, amiért ilyen vége lett. egyébként tudtam az olasz verziórol, de se az első sem pedig a második részt nem néztem meg, iagzából már nem is érdekelt a spanyol verzió után :P Viszont azt nem tudtam, hogy a második rész is könyv adaptáció. Így már teljesen elfogadható a rendezőúr és a forgatókönyvíró magatartása :P Eléggé haragudtam rájuk, hogy nem boronálták H-t és Babit újra össze. :P Egyébként higyjétel el, hogy ha ez a film nem ezzel a két főszereplővel vagyis Mario Casasal és Maria Valverdevel készült volna el, talán nem lenne ennyi ember kedvence. Én személy szerint borzasztó jó színészeknek tartom őket, Marióval szembeni elfogultságom ellenére is. Hiszen róla lerí, hogy egy "jó pasi", minden nő álma, külső, s az arci adottságok. Szép szemek, gyönyörű mosoly, ámulatba ejtő fizikum. De én mindezek ellenére tartom őt egy nagyon jó színésznek. annyira kifejező, annyira jó előadó... mondhatni h legalábbis a spanyol színész palettán nincs hozzá fogható. Néha annyira beleélem magam az ő szerepébe, hogy úgy érzem mintha nekem beszélne. Mikor elsőnek láttam a 3msc-t, még nem tudtam semmit róuk, a szereplőkről, előte életembe nem hallottam vagy láttam őket. de már akkor láttam Marión h nagy szinész. Maria is nagyon jó szinésznő. Láttam vele azóta sok filmet, és rá is illik az amit Mariórol mondtam. Na és persze, amióta megtudtam, hogy a való életben is együtt vannak, azóta valahogy mégjobban szeretem őket.Szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Amint valaki megtudja, hogy van magyar esetleg angol felirat a filmhez, értesíííííííííííííítsen!!!!! :P
2012. júl. 5. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!