Van itt olyan aki látta már A felhők fölött három méterrel című film második részét? Ha igen, miről szól? Mi történik Babival és Hachevel a filmben?
igen, ők csak egyszer fekszenek le egymással. de hát ők majd csak a film közepe fele találkoznak csak. Sőt ha jól emlékszem, a film közepe után. Lesz olyan, hogy egy helyen lesznek, de nem tudnak egymásról, vagy ha tudnak, akkoris elkerülik egymást véletlenül. Gin nem tudom miért fogadja vissza, talán mert nagyon szereti. ÉS amugy Azt hiszem, hogy Gint fogják megerőszakolni, ekkor ér oda Hache, és jól össze veri az illetőt. Majd aztán Gin kérdőre vonja Hachet, hogy merre volt, mit csinált, kivel volt. Háche meg csak sir, és Gin rájön h Babival volt. ekkor szakitanak, de innen tényleg nem emlékszem és nem is értettem hoy hogyan jöttek össze mégis. Csak az utolsó képkocka ugrik be, hogy ülnek egymás mellett, és beszélhetnek. Jaaj megkéne nézzem mégegyszer, de csak idegeskedek, mert nem értem a szöveget, és lehet most is beszélek össze vissza mindent, mert fontos és lényeges dolgok maradnak ki. Azt hiszem, hogy Babi tesója lesz terhes, beugrott az is, mikor Dani a disco mosdójában bedrogozva és részegen egy csávóval szexel :P de azt már végkép nem tudom, hogy i történik vele. De tudod h nekem mi a véleményem??
ez az egész 3MSC és a TGDT is Hache életét "meséli" el, nem pedig hache és babi életét. rájöttem hogy ő az igazi főhős, és nem pedig ő és babi. és ezt az egész TGDT-t azért fújták fel annyira, mert a trailerben szerepelt Babi.S mindenki elolvad tőlük, ha csak szóba kerülnek. Igy mindenki azt várta, hogy a végén együtt lesznek. De most mindenki csalódott. ezzel azt érték el, hogy jól megoszlatták a véleményeket, hiszen eddig a megszokott és mindenki által imádott párt: hachet és babit, felváltotta Hache és gin. és van akinek jobban tetszik ez a felállitás. figyelem a twitteren történteket, és ott is így oszlanak meg a vélemények. Láttál paprazzi képeket Mariorol és Mariáról? érdemes őket megnézni, tényleg igazán szerelmesnek tünnek rajtuk. Egyik legszebb pár, a celebek közül szerintem :)
Sziasztok!Nekem nagyon tetszett a "A felhők fölött három méterrel" című film,sőt,imádója lettem,nagyon sokszor megnéztem már,és még meg is fogom!Rettenetesen a film hatása alatt voltam,még a megnézése után több nappal is,sokat sírtam,és mindig a filmre tudtam csak gondolni!Ennyire a hatása alatt voltam,amit nem is csodálok,és tudom,hogy senki nem fog ezért hülyének nézni,mert nem csak én voltam vele így!Egyszóval,gyönyörű film,fantasztikus színészi játékokkal,ez az a film(romantikus-dráma kategóri)amiben minden benne van számomra!Kedvenc romantikus filmem lett!
Aztán utánanézegettem és láttam,hogy lesz második része!Nagyon örültem neki,mert mikor még nem volt előzetese,akkor teljesen abban a hitben éltem,hogy úgyis összefognak jönni!Még jobban utánanéztem a dolgoknak,spanyol hozzászólásokat fordítottam le,stb,és azokból jöttem rá a dolgokra...ennek a csodálatos filmnek van egy 2004-es olasz változata,(Tri metri sopra il cielo)és van második része is(Ho voglia di te)!Kb.ugyanarról szól,mint a mi imádott filmünk,ott is Babinak hívják a csajt,meg a második részbe Ginnek,csak ott nem Hugo(Hache)van,hanem Step(Stephano)!És ott sem jön össze a második részbe Babi&Step!Azért,mert így van megírva...a könyvben nem jönnek össze,ezért a filmben sem fognak!
Először énis nagyon csalódott voltam,az a Gin sem volt szimpi az előzetesbe,és tény,hogy reménykedtem,hátha összefognak jönni!Aztán kijött a film,én nem néztem meg,mert megvárom a magyar feliratot,esetleg magyar szinkront!Nem tagadom,bele-bele tekergettem,a végét megnéztem,és láttam,hogy H és Babi tényleg nem jönnek össze!De,mivel nem értettem semmit a filmből,mert nem tudok spanyolúl,ezért nem akarok véleményt alkotni!Hidjétek el,ha megnézzük magyar felirattal,vagy szinkronosan,akkor fogjuk érteni az egészet!Nem hinném,hogy így elbaltáznának egy jó filmet,biztos,hogy van mondanivalója,csak mi nem értjük!:)
Biztosan megfogjátok nézni feliratosan,szerintem fog változni a véleményetek,ha nem is,akkor is hozzá kell szoknunk ahhoz,hogy nem minden happy end!!!
Engem "vígasztal" az,hogy Babi hagyta el H-t,ezért valahogy nem is bánom,hogy nem jönnek össze,és amúgy is azt írják a spanyolok,hogy Gin sokkal normálisabb,mint Babi,mert ő olyan lett kb,mint az anyja!
Nagyon várom már a magyar feliratot,tűkön ülök,hogy megtudjam nézni,kiváncsi vagyok mit alkottak össze,ezek a drága spanyolok!:P Reménykedem,hogy fog annyira tetszeni,mint az első...báár annyira biztos nem,azt a filmet nem tudja nálam semmi felűl múlni!
Bocsánat,hogy ilyen sokat írtam!
Szép napot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!