Damon vs. Stefan?
Akkor nézzétek a 3. évadot. :D
Ott majd meglátjátok ki a " rosszfiú ".
Üdv.
Dika:
Harmadik évadon már rég túlvagyok, és még így is Damon nekem a "rosszfiúsabb", de ebben az évadban kb egálban voltak, mert ugye
(*spoiler* aki még nem látta)
Klaus miatt lesz Stefan olyan, amilyen... Damon meg ingadozik, mert igaz hogy ő inkább a jófiú ebben az évadban, de a végén többször mondja is hogy nem akar másnak megfelelni, stb .. és a legutolsó részben azért mglátszódik Stefan régi énje, bár ugyanolyan kétlem hogy lenne már mint 1. évadban :)
(*spoiler vége*)
szóval Delena, de hűű. Komolyan harmadik évad során "megszerettem" Stefant, nem úgy mint Damont, de ... nehéz lehet Elenának:D
Damon!Sokkal több arca van,humorosabb,szenvedélyesebb,mint Stefan.Én az összes Vámpírnaplók könyvet elolvastam,abban még inkább kiteljesedik a karaktere.Jobban belelátni a lelkébe és még sokkal szerethetőbb mint a filmbeli Damon.
Amúgy az 5.és 6. könyv sztorija már olyan messze van filmtől,mint Makó Jeruzsálemtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!