---R33--- kérdése:
Vámpírnaplókban utolsó évad végén, amikor Elena és Matt a kocsival a vízbe zuhantak, Stefan megmenthette volna mindkettejüket, nem?
Figyelt kérdés
Teszem azt, mivel "szupergyors", még gondolkozott, ötször kivihette volna őket, vagy mivel "szupererős", akár az egész kocsit felvihette volna, nem?2012. jún. 16. 17:40
1/18 anonim válasza:
:) Ez egy sorozat, de autókat azért nem emelgettek 3 évad alatt sem, főleg nem egy tó aljáról! :) Egyébként megmentette őket, s ez a lényeg. Alig várom már a 4. évadot!! :))
2/18 A kérdező kommentje:
Hát, Elenát nem mentette meg :D De legalább úgy halt volna meg, hogy ne lehessen "belekötni" :D Bár nem vagyok ám ilyen, csak ez érdekel... én is már alig váárom :)
2012. jún. 19. 19:14
4/18 anonim válasza:
Meghalt az Elena? (bocsi, hogy belekérdezek, de ezt a 3. évadot nem láttam)
5/18 LDorii válasza:
Stefan őtis kimentette, aztán Damon rohan a kórházba, Meredith elkezdi, hogy segítenie kellett. A lényeg az, hogy Elena vámpír lett, hogy kinek a jóvoltából, az homi nekem, de szerintem Meredith tette, vámpírvért fecskendezett Elenába. Tuti nem Stefan volt, olyan sírós fejet vágott a végén, majdnem énis elsítram magam rajta, olyan szomorú volt.:'D
6/18 A kérdező kommentje:
Persze, Meredith volt, és igen, a kórházban, mert különben Elena meghalt volna korábban. Csak nekem kicsit furcsán jött ki, hogy ott "totojázott még " Stefan...
2012. jún. 22. 20:15
7/18 anonim válasza:
Elenat nem sikerült megmentenie.
8/18 A kérdező kommentje:
Nem is írtam ezt
2012. jún. 30. 00:55
9/18 anonim válasza:
szerintem simán megmenthette volna mindkettőjüket.. én stefan helyében kiütöttem volna az ablakot és felviszem egyszerre mindkettőjüket.. aztán meg meggyógyítom azokat a sebeket amiket az ablak szilánkjai vájtak mattés elena szeméme xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!