Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplókban utolsó évad...

---R33--- kérdése:

Vámpírnaplókban utolsó évad végén, amikor Elena és Matt a kocsival a vízbe zuhantak, Stefan megmenthette volna mindkettejüket, nem?

Figyelt kérdés
Teszem azt, mivel "szupergyors", még gondolkozott, ötször kivihette volna őket, vagy mivel "szupererős", akár az egész kocsit felvihette volna, nem?

#Vámpírnaplók #Stefan #Elena-halála
2012. jún. 16. 17:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
igen Meredith vámpírvért ad Elenának, és szerintem pont Damon vérét...mert Meredith Damontól vett vért a gyógyításhoz :D
2012. aug. 1. 17:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Amúgy van egy olyan rész amikor Elena felborul az autójával mert meglát egy alakot az úton és félrerántja a kormányt. Akkor utána Elenának azt mondja Damon hogy "ne aggódj félre raktam" vagy valami ilyesmit ( a kocsira érti) szóval ha Stefan nagyon akarta volna simán kimentette volna mindkettőjüket :d Igaz ez egy sorozat ;)
2012. aug. 12. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez a két dolog neked hogy kapcsolódik össze? Nem gúnyból, tényleg érdekel, hátha én is rájövök valami okosságra.
2012. aug. 12. 20:39
 14/18 A kérdező kommentje:
Úgy függ össze, hogy akkor Damon egy egész kocsit "csak úgy félrerakott", ergo Stefan is elbírta volna az egész kocsit... :D
2012. aug. 16. 17:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm Kérdező !!! :D :) Pontosan így függ össze! Szóval ha Damon elbírta az autót akkor Stafan ha olyan naagy vámpír akkor miért nem :)? de mint tudjuk ez egy sorozat :)
2012. aug. 19. 17:12
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem Stefan azért nem bírta el a kocsit, mert már nem ember vérrel táplálkozott
2012. aug. 20. 19:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ezen én is gondolkoztam! De aztán eszembe jutott h Klaussal nagyon sok emberi vért ivott... de ott van még h kiderül h azóta nem ivott emberi vért mióta azzal fenyegetőzött h lehajt Elenával a hídról. Lehet h igazad van !!! De mondjuk 2 embert sem bír el..?
2012. aug. 28. 16:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Csak a pontosság kedvéért írom.Stefan azután is iszik embervért hogy le akart hajtani Elenával a hídról.Pontosan Damon veszi rá,hogy végre hagyjon már fel ezzel az egyik végletből a másikba eséssel.Értsd:vagy Rippert játszik,vagy totál bedepizik és ő most már soha többet...

Egyébként pont emiatt nem szimpi nekem Stefan,de ez már más tészta.

Szóval az utolsó részekben már Stefan is gyakran szopogatj a a hűtőből kivett vértasakokat,de csak módjával.:)

2012. aug. 30. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!