---R33--- kérdése:
Vámpírnaplókban utolsó évad végén, amikor Elena és Matt a kocsival a vízbe zuhantak, Stefan megmenthette volna mindkettejüket, nem?
Figyelt kérdés
Teszem azt, mivel "szupergyors", még gondolkozott, ötször kivihette volna őket, vagy mivel "szupererős", akár az egész kocsit felvihette volna, nem?2012. jún. 16. 17:40
11/18 anonim válasza:
igen Meredith vámpírvért ad Elenának, és szerintem pont Damon vérét...mert Meredith Damontól vett vért a gyógyításhoz :D
12/18 anonim válasza:
Amúgy van egy olyan rész amikor Elena felborul az autójával mert meglát egy alakot az úton és félrerántja a kormányt. Akkor utána Elenának azt mondja Damon hogy "ne aggódj félre raktam" vagy valami ilyesmit ( a kocsira érti) szóval ha Stefan nagyon akarta volna simán kimentette volna mindkettőjüket :d Igaz ez egy sorozat ;)
13/18 anonim válasza:
Utolsó, ez a két dolog neked hogy kapcsolódik össze? Nem gúnyból, tényleg érdekel, hátha én is rájövök valami okosságra.
14/18 A kérdező kommentje:
Úgy függ össze, hogy akkor Damon egy egész kocsit "csak úgy félrerakott", ergo Stefan is elbírta volna az egész kocsit... :D
2012. aug. 16. 17:42
15/18 anonim válasza:
Köszönöm Kérdező !!! :D :) Pontosan így függ össze! Szóval ha Damon elbírta az autót akkor Stafan ha olyan naagy vámpír akkor miért nem :)? de mint tudjuk ez egy sorozat :)
16/18 anonim válasza:
szerintem Stefan azért nem bírta el a kocsit, mert már nem ember vérrel táplálkozott
17/18 anonim válasza:
Utolsó! Ezen én is gondolkoztam! De aztán eszembe jutott h Klaussal nagyon sok emberi vért ivott... de ott van még h kiderül h azóta nem ivott emberi vért mióta azzal fenyegetőzött h lehajt Elenával a hídról. Lehet h igazad van !!! De mondjuk 2 embert sem bír el..?
18/18 anonim válasza:
Csak a pontosság kedvéért írom.Stefan azután is iszik embervért hogy le akart hajtani Elenával a hídról.Pontosan Damon veszi rá,hogy végre hagyjon már fel ezzel az egyik végletből a másikba eséssel.Értsd:vagy Rippert játszik,vagy totál bedepizik és ő most már soha többet...
Egyébként pont emiatt nem szimpi nekem Stefan,de ez már más tészta.
Szóval az utolsó részekben már Stefan is gyakran szopogatj a a hűtőből kivett vértasakokat,de csak módjával.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!