A Jane Eyre-nak melyik a legjobb feldolgozása?
Figyelt kérdés
A könyvet olvastam.A filmet is szeretném megnézni,de nem tudom melyik feldolgozás a legjobb.2012. júl. 1. 15:34
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Már elkezdtem nézni a 2011-est,de tulsagosan tul van bonyolitva a tortenet.
2012. júl. 1. 17:13
5/8 A kérdező kommentje:
Végignéztem a 2011-est.. Hát,a legjobban a végét vártam,mert a könyvben az olyan szép.. de itt... semmi
Most nézem a 2006-ost,felénél tartok, és nekem már jobb ez..
Köszi azért :)
2012. júl. 2. 12:37
6/8 anonim válasza:
Nekem az 1996 -os változat William Hurt-tel és Charlotte Gainsbourg-gal. Főleg a vége, az annyira szép lett.
7/8 Nirata válasza:
2011-es
AZ A LEGJOBB!!!!!!!!!!!!
8/8 anonim válasza:
Én többször olvastam a könyvet. Az összes feldolgozás közül csakis a 2006-os minisorozatot ajánlom Toby S.es Ruth Wilson (?)-al. Egyik feldolgozás sem teljesen könyvhű, de érzelmekben, történetvezetésben, kinézetekben (kiveve John-t és Ingramet) és színészinjátékban nem is kérdés, hogy ez a legjobb.Amennyiben még esedékes a dolog, bárkinek ezt ajánlanám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!