Szerinted melyik a legjobb Jane Austen könyv?
Figyelt kérdés
Büszkeség és balítélet című könyvét olvastam eddig, de mindenképp szeretnék még tőle valamit olvasni...2012. máj. 1. 20:57
1/9 anonim válasza:
Mindenképp ajánlom tőle még az EMMA-át és a LADY SUSAN-t
3/9 anonim válasza:
Jajj,elnézést! (Az előző vagyok)
amit írtam,azt Emily B.írta :')
Viszont ha már itt járunk,ajánlom!:)
Amúgy Jane Austentől az Emmát ajánlom!
5/9 anonim válasza:
Bocsi! (az előző vagyok) annak a könyvnek van "folytatása", és bár nem Jane Austen írta szerintem jó: Értelem és érzelem (ez arról szól hogy Darcy húga hogy találja meg a helyét)
6/9 anonim válasza:
Az Értelem és érzelmet is Jane Austen írta és a Dashwood nővérekről szól, nem a Büszkeség és balítélet folytatása, már bocs. Jó még a Mansfield park is, azt is Austen írta.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a javaslatokat :)
Az Értelem és érzelem című könyvet is Jane írta, ahogy az előttem levő is írta. Egy kicsit utánanéztem annak amit mondtál és szerintem Julia Barrett Önteltség és önámítás című könyvére gondoltál. De köszönöm hogy említetted mert én másképp nem tudtam róla.
Még várok tippeket :)
2012. máj. 3. 14:24
8/9 anonim válasza:
A klastrom titkának tippjét én is itt kaptam, megérte elolvasni!
9/9 anonim válasza:
Én most a Meggyőző érveket olvasom,tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!