Rakonczai Dia A. kérdése:
A Szent Johanna gimi c. könyvből készült filmnek mi a címe?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 19:17
11/18 Lili Charli gazdája válasza:
nos én láttam egy videót amiben azt mutatják hogy : reni meg cortez,de az a LOL filmben van ennyit tudok amúgy az egy egészen jó film....nem olvastam a könyvet de a videóban amiben utánna néztem a könyvből filmnek abban a Lol jelenetei voltak!
12/18 anonim válasza:
LOL (Miley Cyrus-os film) ezt hasonlítják legjobban a szjg-hez
13/18 anonim válasza:
Együtt vagy sehogyse!
Ez egy sorozat.Indavideón van fent
14/18 anonim válasza:
Nem tudom. Igazából most készült belőle film?
15/18 anonim válasza:
Még most se készült belőle film :D. És nem is lesz. Azt olvastam, hogy Laura nem szeretne ebből filmet, úgy hogy könyörgöm ne gyertek ezzel a hülyeséggel.
16/18 akio1082101 válasza:
Mai napig nem készült belőle film xD
17/18 anonim válasza:
A szent johanna gimiből nincs film. Én a kalauzból tudom.
18/18 anonim válasza:
Még nincs belőle film. Remélem nem is lesz! Felreertes ne essen imadom a SZJG-t, velük nőttem fel, de! Ahogy mar vki irta, ha Cortezt+Renit elcsesznék összeomlana bennem egy világ!!! Kingával aztán meg végkèpp ez van. A szjg szereplőket te magad alkottad a képzeletedben. Ne romboljuk le egy filmmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!