Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Szent Johanna gimi c....

Rakonczai Dia A. kérdése:

A Szent Johanna gimi c. könyvből készült filmnek mi a címe?

Figyelt kérdés

2012. jún. 30. 19:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Tudtommmal még nem készült belőle film
2012. jún. 30. 19:18
 2/18 A kérdező kommentje:

De készült belőle film csak nem ezen a címen (az apám még tv-ben is látta).

De azért köszi.

2012. jún. 30. 19:20
 3/18 anonim ***** válasza:
55%
apukád összekeveri valamivel. egyébként én el nem tudom képzelni, hogy milyen filmet lehetne csinálni SZJG-ből. Félreértés ne essék, én olvastam minden könyvet, tetszettek is. De el kell fogadni, hogy nem lehet minden könyvet megfilmesíteni:)
2012. jún. 30. 20:17
 4/18 A kérdező kommentje:
Ha nem is pontosan úgy van hozzákötve, h a szjg filmje, de magán a történeten alapuló filmet csináltak belöle az tuti!
2012. jún. 30. 20:30
 5/18 anonim válasza:
100%
lehet hogy hasonló.. hogy gimisekről szól.. apukád olvasta a könyvet ? mert ha nem akkor nemistudja :D
2012. júl. 5. 17:34
 6/18 anonim válasza:
88%
Bocs,de szerintem sincs belőle film de úgy tudom lesz
2012. júl. 7. 16:18
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
Még nincs film belőle, se más címen, se sehogy. Lehet, hogy majd egyszer lesz, de az is csak a nyolcadik kötete után és nem is biztos, hogy csinálnak majd.
2012. júl. 10. 11:00
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem apukád valamivel összetévesztette.Még nem csináltak filmet.:)

Szögezzük le: FILMNEK NEM LENNE JÓ!(pontokba is szedem x3)

1.8 film,teljes kuszaság,nagy költségvetés,vicces/szórakoztató/aranyos jelenetek kivágása VAGY nem 8,csak 4 film,a féléveket egybe veszik.

2.Ha rosszul válogatják a szereplőket,az SzJGer-ekben egy világ omlana össze.Most komolyan.Ha Cortezt/Renit elcsesznék,szerintem komoly tüntetésekbe kezdenénk (SzJGerek).:D

3.A magyar filmipar nem jó.Nem lehetne filmre vinni.

VISZONT.Sorozatnak baromi jó lenne,meert:

Ugyan itt is fenn áll a veszélye annak,hogy nem jók a szereplők/ilyesmi,de hogyismondjam,jobb lenne,pl ha nem teszik,egyszerűen kikapcsolod,és nem szenvedsz végig 2-3 órás filmet.Leiner Laura hozzáírhatna plussz vicces részeket.:) Gondoljatok bele,aki olvasta a könyvet,annak nem lenne olyan nagy kaland megnézni a sorozatot,de ha sorozat lenne esetleg,nem film,akkor több idő lenne az aranyos/vicces/szórakoztató részekre.:)

2013. febr. 14. 17:32
 9/18 anonim ***** válasza:
apukád milyen címen látta????!!!!!! ( ha tényleg az volt):D
2013. nov. 4. 15:26
 10/18 anonim ***** válasza:
Még ma sincs belőle film
2014. ápr. 24. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!