Mi a véleményetek az Alagút c. horror filmről?
Igazi ? Elég igazinak tűnt. Bár voltak ellenmondásos... Az elején azt mondták h néhány érintett ember (aki lent volt) nem volt hajlandó nyilatkozni... Bár a végére csak 2 ember jutott ki, azok meg meséltek... Elég félelmetes volt. És még azt nem értem, h a tóba az a hínárhajú volt ? ha igen, akkor:
1. amikor megtalálják a lámpáját, a fal teljesen vér. Mikor meg találkoznak vele a tónál, mondták h az arcával van valami. Ha annyira sok vért vesztett mint amennyi a
falon van az arcából, rég halott lenne...
2. A szörny vagy mi MIÉRT A TÓBAN NYÍRTA KI A HÍNÁRHAJAT, A KAMERA LÁTTÁRA, VAGY ELŐBB EGYEDÜL A SÖTÉTBEN.
És ugyanez a helyzet a mindig hátul menő kamerással vagy a biztonság őrel... Kamerást simán elkapja hátulról és nyik, a biztonsági őrt is csak akkor amikor látják a kamerák. Másik érdekes dolog h ugye mikor hínár kameráját megtalálják, a csaj kamcsija felveszi h a szörny lefilmezi az embereket, sőt oda megy tőlük 1 méterre... Nem igaz h három ember 2-3 lámpával nem látja ? Jó, láthatatlan... Viszont ha tovább nézed a filmet ez megbukik vagy 10x, sőt ez az idióta szörny még magát is lefilmezi... gondolom a facebookra... De ha beleéled magad, jó kis film... Főleg úgy képzeld el h csöves vagy, semmi kamera, semmi lámpa és ott kell élned ! Nagyon rémisztő lehet minden áldott este ( mert ők közel laknak a kijárathoz ) úgy lefeküdni h ez az ízé bármikor elkaphat álmomban ! br... Ti mit vettetek észre érdekességeket a filmből ? én ennyit talán még azt h az elején készített riportnál a csöves biztos h látta már ezt a szörnyet, akkor meg biztos nem volt egyedül... Említették is , 3 barátja meg is halt, gondolom szeme láttára... Másik, a biztonsági őr miért volt lent egyedül a sötét alagút mélyén ? És ha járőrözik, akkor eddig miért nem kapta el ?
lool, a facebookoson röhögtem:D én pont most láttam a filmet, tuti kamu, az összes ilyen megrendezett. egyébként nem volt valami jó, a végén inkább vicces volt, ahogy a szörny a csajjal pózol a kamerába, amikor a vízben vannak:D ráadásul a csaj engem az elejétől fogva irritált. ijesztőnek se nevezném, akkor paráztam kicsit, amikor a szörny lekamerázta magát, és megmutatták a fejét, akkor rákészültem, hogy félelmetes lesz, aztán a végén mégse lett az. olyan volt mint egy kis majom:D ja, meg még kicsit az volt parás, amikor elindult feléjük a vízben. és kábe ennyi, a film többi része untatott.
ja és igen, amiket te leírtál, azok alapján is látszik, hogy mennyi hiba meg következetlenség van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!