Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az Alagút...

Mi a véleményetek az Alagút c. horror filmről?

Figyelt kérdés

Igazi ? Elég igazinak tűnt. Bár voltak ellenmondásos... Az elején azt mondták h néhány érintett ember (aki lent volt) nem volt hajlandó nyilatkozni... Bár a végére csak 2 ember jutott ki, azok meg meséltek... Elég félelmetes volt. És még azt nem értem, h a tóba az a hínárhajú volt ? ha igen, akkor:

1. amikor megtalálják a lámpáját, a fal teljesen vér. Mikor meg találkoznak vele a tónál, mondták h az arcával van valami. Ha annyira sok vért vesztett mint amennyi a

falon van az arcából, rég halott lenne...

2. A szörny vagy mi MIÉRT A TÓBAN NYÍRTA KI A HÍNÁRHAJAT, A KAMERA LÁTTÁRA, VAGY ELŐBB EGYEDÜL A SÖTÉTBEN.

És ugyanez a helyzet a mindig hátul menő kamerással vagy a biztonság őrel... Kamerást simán elkapja hátulról és nyik, a biztonsági őrt is csak akkor amikor látják a kamerák. Másik érdekes dolog h ugye mikor hínár kameráját megtalálják, a csaj kamcsija felveszi h a szörny lefilmezi az embereket, sőt oda megy tőlük 1 méterre... Nem igaz h három ember 2-3 lámpával nem látja ? Jó, láthatatlan... Viszont ha tovább nézed a filmet ez megbukik vagy 10x, sőt ez az idióta szörny még magát is lefilmezi... gondolom a facebookra... De ha beleéled magad, jó kis film... Főleg úgy képzeld el h csöves vagy, semmi kamera, semmi lámpa és ott kell élned ! Nagyon rémisztő lehet minden áldott este ( mert ők közel laknak a kijárathoz ) úgy lefeküdni h ez az ízé bármikor elkaphat álmomban ! br... Ti mit vettetek észre érdekességeket a filmből ? én ennyit talán még azt h az elején készített riportnál a csöves biztos h látta már ezt a szörnyet, akkor meg biztos nem volt egyedül... Említették is , 3 barátja meg is halt, gondolom szeme láttára... Másik, a biztonsági őr miért volt lent egyedül a sötét alagút mélyén ? És ha járőrözik, akkor eddig miért nem kapta el ?

2012. jún. 27. 14:01
 1/8 anonim válasza:

lool, a facebookoson röhögtem:D én pont most láttam a filmet, tuti kamu, az összes ilyen megrendezett. egyébként nem volt valami jó, a végén inkább vicces volt, ahogy a szörny a csajjal pózol a kamerába, amikor a vízben vannak:D ráadásul a csaj engem az elejétől fogva irritált. ijesztőnek se nevezném, akkor paráztam kicsit, amikor a szörny lekamerázta magát, és megmutatták a fejét, akkor rákészültem, hogy félelmetes lesz, aztán a végén mégse lett az. olyan volt mint egy kis majom:D ja, meg még kicsit az volt parás, amikor elindult feléjük a vízben. és kábe ennyi, a film többi része untatott.

ja és igen, amiket te leírtál, azok alapján is látszik, hogy mennyi hiba meg következetlenség van benne.

2012. júl. 6. 23:11
 2/8 A kérdező kommentje:
jaja :D meg azon röhögtem még mikor ezek a szerencsétlenek nem kifelé menekültek, mert mát tudták mi van ott, ha ne egy re bejeb... na aztán lehetett látni a szörnyet néhány pillanatra, akkor meg ilyen kaszás álarcban nézett rájuk, gondoltam: kukucs... :D
2012. júl. 7. 09:52
 3/8 anonim válasza:
Jaaa:D:D Egyébként ez általánosan jellemző a horrorfilmekre, hogy a szereplők tök ésszerűtlenül viselkednek:D Egyébként a paranormal activityt láttad? Ott kábé ugyanez volt, a démon inkább vicces volt mint ijesztő (sajnos láthatalan volt):D:D Kedvencem az volt, hogy a lábnyomai olyanok voltak, mint egy csirkének, meg amikor éjszaka közepén bement a csávó meg a csaj szobájába, a csávó felkelt a zajra, felült az ágyban, erre a démon meg kifutott:D:D Megijedt, vagy miaf*sz? :D:D Amúgy ha tetszenek ezek a kézikamerás horrorok, akkor a grave encounterst ajánlom, azon én is beparáztam, pedig nem vagyok ijedős, meg ott a főszereplők se annyira balf*szok :D
2012. júl. 7. 18:48
 4/8 A kérdező kommentje:
ja az ilyeneket imádom :D láttam a : paranormal activity 1. - 2. , ideglelés boszorkány változatát, alagút. köszi :) nekem mondjuk nagyon félelmetes volt a paranormal, de amit mondtál h kifuttot, ezt honnan lehetett tudni ? lécci írd be a youtube.com -ba h paranormal activity teljes film és ott egy idő pontot had nézzem meg énis ! :)
2012. júl. 7. 18:53
 5/8 anonim válasza:
Youtube-on nem találtam meg, szerintem már letörölték:(. Viszont egy másik oldalon megnéztem online, ott az 59. perc környékén van, a 18. éjszaka. Lehet hallani, ahogy kifut a szobából, még az ajtót is becsapja maga után:D Egyébként más vicces részek is voltak benne, pl. amikor 3. éjszaka lehúzza a budit, meg azokat is bírom, amikor a villanyokat fel-le kapcsolgatja, az mindig úgy hat, mintha elmenne vécére, aztán miután végzett, lekapcsolja a villanyt, hogy takarékoskodjon az árammal:D Egyébként nem rossz film, éjszaka, sötétben tényleg hatásos, de nekem kicsit kevés volt ahhoz, hogy beparázzak. Az ideglelés se rossz, de ott meg az idegesít, hogy a parásabb részeknél a csaj mindig úgy rángatja a kamerát, hogy azt se tudom mi van:D:D
2012. júl. 7. 23:16
 6/8 A kérdező kommentje:
jajaja... :D csak én tudok a paranormalt én egyedül éjfélkrül néztem meg ezért olyan ízés nekem ;) xDD kifut :D ez jó... meg a kettő a nagy hülyeség... :D
2012. júl. 7. 23:34
 7/8 anonim válasza:
mármint a második része? mondjuk az nekem még valamennyire tetszett, viszont a harmadikat végig se bírtam nézni, uncsi volt, meg eléggé erőltetett. :D.
2012. júl. 8. 21:40
 8/8 A kérdező kommentje:
azt mg én nem láttam :)
2012. júl. 18. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!