Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vélemény a Köpök a sírodra (I...

Vélemény a Köpök a sírodra (I spit on your grave) c. filmről?

Figyelt kérdés
Nektek hogy tetszett? Én ma néztem meg...hát nagyon brutális film...volt néhány rész, aminél eltakartam a szemem. :)
2012. márc. 23. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a hallottak alapján nem mertem megnézni.Egy barátom mondta, hogy totál megmutatják az erőszakolásokat :S:S
2012. márc. 23. 21:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, megmutatják. :S amúgy azt hallottam, hogy nem is adták moziban (2010-es film asszem) mert annyira brutális. :O
2012. márc. 24. 08:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem, annyira brutális nem volt - nem menőzésből, csak már annyi horrort/thrillert megnéztem, hogy nekem nem volt az.

Viszont tény és való, hogy viszonylag sokkoló volt, főleg így nőként végignéznem és úgy hogy hasonlót, de közel sem ennyire durvát átéltem már én is. Azt szinte diadalittasan néztem végig, mikor bedurvul a csaj és nekiáll bosszút állni a szemétládákon :D

De a mostani langyi horror felhozatalhoz és a viszonylag gagyinak tűnő címhez képest én kellemesen csalódtam a filmben.

2012. márc. 24. 11:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Annyira azért nem volt durva, nem is mutattak szinte semmit a megerőszakolásokból... Viszont maga a film nagyon jó, tetszik a sztori és a kivitelezés is. :)
2012. márc. 24. 15:19
 5/11 A kérdező kommentje:

a sztori nekem is tetszett :) hát nekem bőven elég volt, amennyit mutattam a megerőszakolásból. :S de nagyon jó volt látni, mikor a lány bosszút állt :D

amúgy tényleg nem adták le a moziban??

2012. márc. 24. 16:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Brutális volt. Az a legrosszabb benne, hogy ilyen szinte bármelyik nap megtörténhetne. Jó volt látni a bosszút, a rohadt görények megérdemelték. Bár én a csaj helyében hosszabb szenvedésre ítéltettem volna őket.

Amcsiban a 18+os mozikban tuti leadták. De amúgy ez egy régebbi film újrafeldolgozása.

2012. márc. 31. 00:33
 7/11 anonim válasza:
100%
amynnyire durvának mesélték meglepődtem rajta, hogy mégsem volt az
2012. ápr. 8. 10:45
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Én elkezdtem nézni, eleinte érdekes volt, meg hű, de brutál, azta, mutatják... Pár perc múlva viszont annyira uncsi lett, hogy csak erőszakolgatják, hogy ki is kapcsoltam. Pedig biztos jobb lett volna a vége. De nem bírtam, mert annyira egyértelmű volt, hogy ezzel a nyers erőszakkal próbálják növelni a bevételt. Lehet meg fogom nézni a végét is.
2013. júl. 12. 16:28
 9/11 A kérdező kommentje:
nézd meg a végét, az a legjobb ;) amikor a csaj bosszút áll...na ott már mosolyogva néztem végig :D
2013. júl. 12. 18:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért nem adták moziban, mert brutális, hanem mert direct-to-video filmnek készült. :)
2013. szept. 14. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!