Vélemény a Köpök a sírodra (I spit on your grave) c. filmről?
Hát szerintem, annyira brutális nem volt - nem menőzésből, csak már annyi horrort/thrillert megnéztem, hogy nekem nem volt az.
Viszont tény és való, hogy viszonylag sokkoló volt, főleg így nőként végignéznem és úgy hogy hasonlót, de közel sem ennyire durvát átéltem már én is. Azt szinte diadalittasan néztem végig, mikor bedurvul a csaj és nekiáll bosszút állni a szemétládákon :D
De a mostani langyi horror felhozatalhoz és a viszonylag gagyinak tűnő címhez képest én kellemesen csalódtam a filmben.
a sztori nekem is tetszett :) hát nekem bőven elég volt, amennyit mutattam a megerőszakolásból. :S de nagyon jó volt látni, mikor a lány bosszút állt :D
amúgy tényleg nem adták le a moziban??
Brutális volt. Az a legrosszabb benne, hogy ilyen szinte bármelyik nap megtörténhetne. Jó volt látni a bosszút, a rohadt görények megérdemelték. Bár én a csaj helyében hosszabb szenvedésre ítéltettem volna őket.
Amcsiban a 18+os mozikban tuti leadták. De amúgy ez egy régebbi film újrafeldolgozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!