Az Ideglelés Csernobilban című filmet a Cinema City Szegedben feliratosan vagy szinkronosan adják? Beengednének engem és a haveromat (én 12, ő 11)?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 20:25
1/11 anonim válasza:
feliratosan, es nem engednek be titeket
2/11 anonim válasza:
hát egyedül egészen biztosan nem engednek be titeket :/ vigyetek magatokkal egy felnőttet vagy egy idősebb ismerősötöket és úgy be fognak (amúgy 16-os a film) és nem tudom hogy hogy adják mert nem szegedi vagyok :D
3/11 A kérdező kommentje:
Felireatos volt és beengedtek :)
2012. jún. 27. 11:49
4/11 anonim válasza:
nektek még nem inkább a Madagaszkárt kellene megnéznetek?
5/11 anonim válasza:
felnőttek is nézhetik a madagaszkárt,jó az :)
amúgy tényleg nem értem,mit akarnak ezek 12 évesen tényleg,biztosan azthitték,hogy ez valami hűdedurva horrorfilm.a vomit gore-t nézegessétek,aztán legyetek nagyfiúk!
6/11 anonim válasza:
Ha valaki 12 évesen kíváncsi egy horrorra, akkor máris keménykedik? Így gondoljátok?
Akkor ki is az éretlen gondolkodású?
8/11 anonim válasza:
Engem ezzel nem húzol fel, mert csak kiröhögni tudlak.
Kis pincsi vagy te még hozzám képest. :) Ez meg is nyilvánult most (...és nem vagyunk barátok.)
9/11 anonim válasza:
vicces lenne ha te is egy ilyen kiskölyök lennél!!! :) szerintem senki sem akarja őket cikizni csak nem tiszta hogy miért akarnak ilyen filmeket nézni ennyi idősen!! én sem piszkálni akartam a Madagaszkárral csak szerintem ők azt jobban élveznék!!!! bár ki tudja....
10/11 anonim válasza:
Én már rég nem vagyok kiskölyök.
De ilyen idősen én sem csak az animált vackokra voltam kíváncsi. Nem abból lesznek a sorozatgyilkosok, akik tizenévesen megnéznek 1-1 horrort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!