Kinek hogyan tetszett a Legend of Korra évadzárója? Spoileres lehet!
Az amerikai Comic-Conon szokták az ilyen nagy bejelentéseket megtenni...
SPOILERRRR
És igen, nem mondtak semmit Amonról, szóval sanszos hogy cukibogyó kipurcant :'(
Amúgy elég felpörgették a dolgokat az utolsó részre...
Rakhatták volna 2 részbe.
De így mondjuk izgalmas volt.
Azért tény hogy kicsit dinamikus hogy egy részben tudjuk meg a főgonosz motivációját és ugyanabban a részben is hal meg...
Sajnálom Amont... és ha equalista lennék akkor se fordítottam volna neki hátat hogy kiderült hogy víz és véridomár, elvégre a mi érdekünkért harcolt...
Amúgy én nem lennék annyira radikális, csak annyit kérnék hogy bármilyen idomártól aki bűncselekményt követ ez az idomítás segítségével vegyék el a képességeit örökre, hogy ne jelentsen veszélyt a társadalomra.
Annak nagyon örülök, hogy Korra visszakapta a képességeit, és annak meg kiváltképp hogy Lin Beifong is, annyira bírom azt a nőt, remélem szereznek neki társat ha már Tenzin elhagyta :( Kíváncsi vagyok amúgy még ki Lin apja :)
Remélem még Asumi összejön Zuko unokájával, milyen szép elit párt alkotnának. Nah meg Bolinnak is jöhetne vmi csajszi :D
Nah meg persze hogy mi lett Ursaval - Promise képregényeket figyeljétek, 1,2 már kijött, 3.-ban lesz benne mi történt Ursaval. Azért Azula meg Ozairól is jó lenne valamit tudni...
Ugh annyira szeretem ezeket a sorozatokat, olyan sok morális és filozófiai kérdést vetnek fel...
Nem csoda hogy a legtöbb néző felnőtt :D
Hát nem hiszem, hogy Amon az "érdekünkért" harcolt. Szimplán csak hataloméhes volt. Azt akarta csak ő legyen a legerősebb. Ezért vette el mások bendelését, nem az "egyenlőség" vezérelte.
Amikor rájött nem a véridomítás a legerősebb, hanem az Avatar ereje, azt próbálta meg elvenni Korrától.
Ha annyira csak az erore hajtott volna akkor egyszerubb lett volna nyiltan mindenkit veridomitassal elkapni.
Nekem pont az jott le a gyerekkori visszaemlekezesbol hogy az nem tetszett neki hogy az idomitast rossz celokra is lehet hasznalni- es o vedte a gyengebbeket, mint ahogy az occset is megvedte amikor kicsik voltak.
Meg hogy az apja is rosszra hasznalta ezt a kepesseget.
Amugy jah, nem mindenki kezebe valo ilyen hatalom... Mint ahogy be is mutatjak mennyi bunozo van Republic Cityben akik felelemben tartjak a nem idomitokat...
O megolni nem olt meg senkit...
En ha abban a vilagban lettem volna biztos tamogatom, habar ahogy irtam eleg radikalisnak talalom hogy mindenkitol vegyuk el, de meg mindig jobb mint hogy a nem-idomar csaladomat megfenyegesse, vagy megolje egy idomar... Tul nagy ero
Nah mindegy kivancsi vagyok mi lesz a masodik fejezetben a szellemvilaggal, addig irany fanfictionoket gyartani.
Sziasztok!
Én nagy Legend of Korra rajongó vagyok, és láttam az utolsó részeket. Nagyon tetszett, már nagyon várom a kövi részeket.
Megvan feliratosan, elég hogyha ennyit írsz be: Avatár- Legend of Korra 11.-12. rész és ott vannak feliratosan.
Azt mondják 2013. júliusban fog megjelenni a következő évad, de szerintem előbb.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!