Melyik filmet ajánlod: Köpök a sírodra vagy Mártírok? Egyedül nézném, szeretem a borzongást és a lelkizős dolgokat. (nő vagyok)
Ha lelkizős vagy a köpök a sírodra-át egyáltalán nem ajánlom bár mondjuk ezt a lelkizős vagyok jelzőt nem tudom miért pont ehhez a két filmhez írtad ki.Mindkettő pont azt mutatja be,hogy az emberek mennyire tudnak megvadulni,és lelketlenül viselkedni,a saját önző érdekeiben.Bár a mártírokban a vége felé van egy kis bűntudatra utaló jelzés amikor a csaj a végén szó szoros értelmében mártírrá válik de akkor is,nem értem a lelkizős jelzőt.
Ha elvonatkoztatok,akkor én mégis a köpök a sírodra-át ajánlom,izgalmasabb,mint a mártírok,bár í mártíroknak jobba a sztorija,és kicsit megdolgoztatja az ember agyát is.Kezd a könnyebb falattal köpök a sírodra(yuotubeon találsz hozzá iszonyat jó minőségű linket,feliratosan),aztán nézd meg a mártírokat,ezt pedig bárhol megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!