A Paranormal Activity igaz történetre alapul?
Sok blogot olvastam bújtam a netet videókat nézegettem és eléggé megoszlik a vélemény
Azt sikerült kivennem hogy mint a film az egész nem teljesen igaz homemade videó hanem színészek játszák és a történet is ki lett bővitve .. De egyes helyeken azt olvastam hogy ez tényleg megtörtént és a rendőrség által kiadott dokumentumok alapján készül a film.
Most akkor a film igazi megtörtént eseményeken alapul vagy az egész egy kitalált dolog ?
"valamelyik" XD kössz vazz
Am tényleg itt a válaszolók kb rajtam és az előbbi kollegán kívül egy rakás balf*sz, akik nem tudnak szöveget értelmezni.
Szkeptikusok számára, mint amilyen én is vagyok ez csak olyan szempontból igaz történet, hogy voltak olyanok, akik azt állították, hogy a (jelenlegi tudásunk szerinti) természetfeletti kerítette hatalmába.
De ezek többsége utólagos magyarázat és nem olyan előre bejelentett, utólag holtan talált eset amennyire tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!