Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Paranormal Activity igaz...

A Paranormal Activity igaz történetre alapul?

Figyelt kérdés

Sok blogot olvastam bújtam a netet videókat nézegettem és eléggé megoszlik a vélemény

Azt sikerült kivennem hogy mint a film az egész nem teljesen igaz homemade videó hanem színészek játszák és a történet is ki lett bővitve .. De egyes helyeken azt olvastam hogy ez tényleg megtörtént és a rendőrség által kiadott dokumentumok alapján készül a film.

Most akkor a film igazi megtörtént eseményeken alapul vagy az egész egy kitalált dolog ?

2012. jún. 16. 19:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Az egész egy kitalált dolog. A rendőrséges dolog szintén a film elején (vagy végén, már nem emlékszek) hangzik el, de ez is a film része. Ezeket úgy nevezik, hogy ál-dokumentum filmek.

Nem tudom, hol oszlik meg a vélemény, mindenhol nyilvánvalóan leírják, hogy ál-dokumentumfilm. Olyan mint a Blair Witch (ideglelés).

2012. jún. 16. 19:26
 2/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy maga a film nem igazi de a történet amire készítették lehet hogy igazi ..
2012. jún. 16. 19:37
 3/15 anonim ***** válasza:

Mi a történet, az hogy van egy szellem a házban? Könyörgöm, minden 2. alacsony költségvetésű horror filmnek ez a sztorija, csak a körítés más...

Mellesleg meg a sztori sem igazi, ha nem lettem volna egyértelmű. FILM. Forgatókönyvvel, előre megírt történettel, színészekkel.

2012. jún. 16. 19:46
 4/15 A kérdező kommentje:

Még mindig nem értesz.

Tudom hogy a film nem igazi ilyen téren tudom hogy megírt megrendezett színészekkel eljátszott filmről beszélünk

Azt akarom tudni hogy amit a film feldolgoz az egy igaz történet vagy csak jött az ötlet hogy kéne egy démonos film vagy tényleg volt egy házas pár akik ilyen dolgokat éltek át ( PERSZE ITT NEM ARRA GONDOLOK HOGY DÉMONOK LÉTEZNEK ÉS MEGÖLTE ŐKET ), hanem hogy tényleg azt vallották hogy történik velük vmi és később rendőrség holtan talált rájuk .

Ez csak egy példa volt de pár helyen olvastam hogy ez hasonlóan de megtörtént és a film ezt valósítja meg hogy hogy is lehetett.

Az érdekelne hogy ez igaz-e

2012. jún. 16. 19:52
 5/15 anonim ***** válasza:

Régebben talán a Spektrumon láttam egy dokumentum filmet, ami azt taglalta, amikor egy fiú (talán 25-30 körül lehetett) egy éjszaka megölte az egész családját, de beszámolt róla, hogy történt vele valami, nem volt önmaga, hangokat hallott stb, majd később mikor egy család költözött a házba ők is megmagyarázhatatlan jelenségekről számoltak be, szörnyű bűz, falakból folyó genny állagú folyadék stb és a végén mindenüket hátrahagyva menekültek el a házból. Majd mindenféle ördögűző ment oda meg minden anyámkínja, ahogy lenni szokott.

Nevekre nem emlékszem, de ha eszembe jut megírom.

Amúgy én személyszerint semmi ilyesmiben nem hiszek, de a film nem volt rossz.

2012. jún. 16. 20:07
 6/15 anonim ***** válasza:

Én értelek, és többször is leírtam a választ.

Megpróbálom a legegyszerűbben:

Nem.

2012. jún. 16. 20:07
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem!

Mellesleg valami nézhetetlen az a homevideo. Nem tudom mi vitte sikerre.

2012. jún. 16. 21:21
 8/15 anonim válasza:
Még interjú is van a színészekkel. szóval igen, biztosan igaz történet...
2012. jún. 19. 11:27
 9/15 anonim ***** válasza:

ma 11:27

Jaj kérlek ne ironizálj, mert ha az én tripla válaszomból nem sikerült leszűrnie, hogy nem, a te válaszodat is komolyan fogja venni :(

2012. jún. 19. 17:52
 10/15 anonim ***** válasza:
8-as, látom nehéz a felfogásod, vagy csak simán idióta vagy, mert itt senki nem feltételezte, vagy kérdezte, hogy egy valódi házi videó-e a film.
2012. jún. 19. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!