Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A trónok harcából Joffrey a...

A trónok harcából Joffrey a kedvenc szereplőm!? Ez normális?

Figyelt kérdés
(Csak mert mindenki utálja a leninsztereket a Fél ember kivételével!)

#Trónok harca #Tűz és jég dala #Stark #joffrey leninszter #szersei #jamei
2012. jún. 12. 18:57
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
A döntéseit ő hozza, vagy nem? Amúgy Cersei-t én se bírom, de tényleg nem alkesz...
2012. aug. 19. 16:00
 32/44 A kérdező kommentje:
jó akkó' nem de sokat iszik azt nem tagadhatod! ><
2012. aug. 20. 12:11
 33/44 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem semmi baj vele, hogy ő a kedvenc szereplőd. :) Én is mindig a rossz fiúkra bukom. Rám is furán néznek mindig, mert én ki nem állhatom a Starkokat. Ned becsületességétől a falra másztam, amikor még a börtönben is kötötte az ebet a karóhoz, mintha nem lenne aztán hú de nagyon mindegy, hogy ki csücsül azon a vastrónon. Ha nem akar ennyire az igazság bajnoka maradni, akkor nem hal meg ennyi ember. Ha nincsenek a Starkok, nincs háború. Joffrey személye lényegében nem számít, mert Catelyn kapta el az Ördögfiókát. Ned pedig Cersei képébe vágta az igazat. Ráadásul fú de oda van mindenki a Starkokért, azért arról nem kellene megfeledkezni, hogy Catelyn nem bír ránézni Havas Jonra, amikor az a legkevésbé sem tehet róla, hogy megszületett. Az egyetlen normális szereplő szerintem a Stark családból, Sansa, aki a korához képest megfelelően viselkedik. Aryában már az elején túl sok volt a gyűlölet, amikor még semmi oka sem volt rá. Joffrey pedig a könyvben 13 éves. Egy 13 éves király nincs birtokában túl nagy tudásnak, benne csak az volt, hogy Ned nem ismeri el uralkodónak. Fogalma sem volt róla, hogy miért. Különben meg biológiai képtelenség, hogy egy ilyen vérfertőző viszonyból 3 gyerekből 1 nem normális. A másik kettőnek is kattosnak kellene lennie. De a másik kettőt mindenki imádja, hogy milyen aranyosak. Szóval szerintem Martin célja az Joffreyval, hogy "megleckéztesse" Cersei karakterét. Az azt hiszem pont a sorozatban volt, hogy mondta neki Tyrion, hogy nehéz úgy féken tartani egy kutyát, hogy már megkoronáztuk. Én szeretem a Lannistereket. Miért ne lehetne egy kitalált történet kitalált birodalmában szerelmes egymásba két testvér? Én sokáig drukkoltam is, hát ha összejönnek a végére. (spoiler: sajnos egyelőre nem így néz ki:( )
2012. szept. 20. 18:14
 34/44 anonim válasza:
Mindenkinek más a kedvence, te döntöd el, hogy kit szeretsz... bár nálam csak ellenszenvet tudott kiváltani, de ebből csak a tehetsége látszik meg a színésznek, aki játssza! (amúgy maga a színész jól néz ki!xD)
2012. dec. 6. 18:44
 35/44 A kérdező kommentje:
köszönöm!!^^ és igen nagyon jol néz ki!!>< :3
2013. jan. 9. 21:31
 36/44 anonim válasza:
100%
Sansa is szerette, amíg csak az önelégült Lannister képét látta. :D Sok ember van, akiknek valahogy mindig a rosszak tetszenek jobban, de azok mögött a rosszak mögött általában mindig van valami emberi érzelem is. Épp az teszi őket érdekesen gonosszá, hogy van valami, ami hajtja őket azon az úton. De Joffrey?
2013. jan. 9. 22:23
 37/44 anonim ***** válasza:
71%

Mi a fenét lehet szeretni a Lannisterekben???

Az összes arrogáns, nagyképű, számító szutyok!! Egyedül Tyrion nem az de csak azért mert törpe és a családja annyira arcoskodó, hogy ezért nem nagyon tekintik egyenlő félnek.... Talán még Jamie aki kicsit pozitív DE csak miután lecsapták a kezecskéjét és rájött hogy ő is egy kis ember mint bárki más... Cersei meg az őrült király szőke hajjal, farok nélkül....

A Starkok miatt van háború? Lehet, de nem azért mert ők gondoltak egyet és "Na há' háborúzzunk ha már Közeleg a tél" hanem Ned rájött mennyi mocsok és hazugság van Királyvárban a Lannisterek miatt.... Szerintem neked maga a színész jön be, ha előbb olvasod és utána nézed, rá sem bírnál nézni arra a kis köcsögre... Am meg Ser Davos és Stannis az ász :P

2013. jún. 6. 23:46
 38/44 anonim ***** válasza:
91%
Kedves előző, nem értek egyet veled. Nem értem miért gondolod negatív karakternek mondjuk Tywint, Kevant, vagy akár Jaime-t, aki bár eleinte úgy van beállítva, hogy szemét, ha jobban megismeri az olvasó, rájön, hogy igenis van benne becsület. Én alapból szeretem a Lannistereket, csak Cersei-t és Joffreyt ki nem állhatom, bár jól tudjuk, mindketten megkapták a magukét.
2013. jún. 7. 16:36
 39/44 anonim ***** válasza:
Valóban, annyi elfogultság lehet bennem, hogy én Stark és Stannis párti vagyok és Tywin igencsak keresztbe tett nekik...
2013. jún. 10. 22:45
 40/44 anonim válasza:
51%
Ramsay Boltonrol mi a véleményed? Én őt bírom. :D
2013. aug. 11. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!