Prometheus 2012! Miért esett a hibernálásból magához térő "Tervező" rögtön az embereknek?
Azért mert nem kedvelte őket.
Az én elméleten szerint, főleg David volt az. Mert, ugye őt az emberek teremtették és nem ők. És melyik teremtő nézné jó szemmel, hogy a teremtményeiből is teremtő válik?
Egy Jurassic parkos idézettel élve: Isten megteremti az embert, az ember elpusztítsa Isten, az ember megteremti a dinoszauruszt (itt androidot :D).
A másik magyarázat meg lehet az is, hogy ugye a Földre készül elpusztítani a művüket és azt ugye ott senki nem nézné tétlenül. Tehát ki kell iktatni a veszélyforrásokat.
De előtte Weyland bácsi beszélgetett vele (csak kivágták), ahol elmondta, hogy ő is teremtő és mint olyannak neki is örökké kellene élnie. Na, ez nem tetszett neki.
Mondjuk én sem nagyon örülnék neki, ha gyártanék pl egy kávéfőzőt, aki egyszer csak bejelenti, hogy ő is gyártott egyet az én tudtom nélkül és ráadásul örökké akar létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!