Legjobb 2012-es filmek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 21:50
2/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést majd tedd fel december végén.
3/11 anonim válasza:
Utolsó, választásod volt, vagy kötözködsz, vagy saját kútfőből kibővíted a kérdést egy "eddig" szócskával és ne sértődj meg, ha azt mondom, hogy rosszul döntöttèl:)
4/11 anonim válasza:
Na lebuktam, szeretek kötözködni. :D De csak azért, mert eddig még egyik film sem tetszett az idei felhozatalból.
5/11 anonim válasza:
Naja ebben is van valami, a filmgyártás is futószallagra került, minél több legyen a minőség nem számít :S
Am olykor én is szeretek vitatkozni, kötözködni is néha, de nem ebben a kategóriában, itt a TOP lista elsőségre hajtok most :DD
6/11 anonim válasza:
A Django Unchained lesz az év legjobb filmje. (Quentin Tarantino rendezte, ezért mondom)
7/11 anonim válasza:
Őszintén szólva a legnagyobb reményt jelenleg A sötét lovag - Felemelkedéshez fűzöm.
8/11 anonim válasza:
Én meg Prometheus párti vagyok. Hát szerencsére hamarosan kiderül kinek lesz igaza. :)
9/11 anonim válasza:
A Prometheus-ra én is kíváncsi vagyok. Ha már félig olyan jó lesz, mint a Nyolcadik utas a halál, én már elégedett leszek.
10/11 ChrisM válasza:
Prometheus kilőve, mert az ostoba volt.
A Bosszúállók egész jól sikerült.
A legjobb a Batman lesz, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!