Kedvenc Akatsuki tag (ok)?
Figyelt kérdés
Nekem Deidara
Illetve még Sasori, Itachi és talán Kisame
2012. máj. 26. 23:44
12/19 anonim válasza:
Azért azzal nem teljesen értek egyet, hogy az EAÉ alapján meg tudjuk állapítani, ki a kedvencünk, mert Fekete Dani sokkal poénosabbra formált minden karaktert. :D Ezt most úgy értem, hogy én a Kishimoto által alkotott Akatsukiból Deidarát szeretem legjobban, esetleg még Sasorit és Itachit, de az EAÉ-ben iszonyatosan bírom Hidant és Kisamét is. :D (Akiket amúgy a rendes Shippben nem különösebben kedvelek. ^^)
13/19 anonim válasza:
Előző ez jogos :D
az EAÉ-ben nekem is Kisame a kedvencem
pedig Shippudenben Itachi, Deidara, Sasori :D
15/19 kisame2000 válasza:
shipudennt,naruto,eaé,mindeggyikben kisame és itachi
17/19 anonim válasza:
Egy konkrét favoritot nem tudnék kiemelni, de a stílusuk miatt bírom Hidant és Deidara-t, a céljaik, indítékaik pedig Peint és Itachi-t teszik számomra szimpatikussá, ők egyértelműen jófiú-alkatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!