Láttátok "Az osztály" című észt drámát? (Klass) Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 20:54
1/7 anonim válasza:
Láttam pár éve a köztévén. Elég jó film, én az európai filmeket kedvelem igazán, és ez telitalálat volt.
2/7 anonim válasza:
Szerintem már olyan szintű kreténséget mutat be az osztályon keresztül, ami nem igen létezik. Legalábbis én is "kitaszított" voltam, de soha egy újjal nem nyúltak hozzám, nem mondom, volt pár megjegyzés, egyszer karikatúra is született rólam, mégse gondoltam, hogy le kéne lőni bárkit is.
4/7 anonim válasza:
Akkor te még lehet szerencsésebb voltál. Sajnos ez megy, és szerintem nem túloz a film, hiteles a bemutatás.
5/7 anonim válasza:
Nagyon jó film, talán a legjobb, amit eddig láttam. Ajánlom figyelmedbe a sorozatot is, az is jó (Klass: elu pärast). Minden rész egy-egy szereplőt mutat be a tragédia után.
2.-nak: pedig van ilyen, az én osztályomban is volt. Mondjuk ott a "lúzer" srác gyakran visszaszólt, vagy ő ütött először, és ilyenkor jól megverték szerencsétlen...
6/7 anonim válasza:
Utolsó: a sorozatot honnan lehet megszerezni? nem találtam magyar vonatkozást meg semmit.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!