Lehet valamit tudni a Klass: Elu pärast c. észt sorozatról?
Köszönöm a válaszodat, már én is megtaláltam Youtube-on, és nagyon várom a köv. részeket, de nem nagyon akarja az illető feltölteni. :(
Amúgy láttam már az összes részt, felirat nélkül, de nagyon homályos volt a sztori. :S
Innen le tudod tölteni a filmet angol felirattal:
De van magyar felirat is a neten.
A film eredetibe, felirat nélkül:
Hozzá a magyar felirat:
Amúgy nagyon örülök, hogy végre találtam valakit, aki ismeri és szereti a filmet. :D
Ki a kedvenc karaktered/színészed belőle? ^^
* Automatikusan eltávolított tartalom.
A sorozat 10 részes, az utolsó szól Kasparról. Vagyis róla és az ügyvédjéről. Abban derül ki, hogy mi az ítélet, csak én abból egy kukkot se értettem. :D
Amúgy Kerli tényleg jól játszik, nekem is tetszett. Meg midnenki, igazad van. De azért mégis Kaspar (Vallo Kirs) a kedvencem. Meg Kerli (Triin Tenso). A karaktere már a filmben is tetszett, de ugye, ott a színészi játéka nem sok teret kapott...
(Mellesleg Joosep apja, Margus játszik az "Itt voltam"-ban, korántsem olyan jó mint ez a film, de érdemes megnézni. És Kerli is feltűnik egy pár pillanatra. :D Ha kell hozzá letöltési link, akkor ideírom, csak szólj.)
És ami még pozitívum a szereplőkkel kapcsolatban, hogy ők akkor, mikor a film készült, éppen, hogy kezdték tanulni a színészetet, úgyhogy tényleg le a kalappal előttük. :)
Höc-höc, most vettem észre, hogy azt írtam, 10 részes. xD Csak 7 részes... Bocsi. ^^
Szerintem Kaspar valamiféle felmentést kap, mert ugye az a zárójelenet, hogy egy házban van és kinéz az ablakon, ott az ügyvédnő.
Látom, már megnézted, de azért leírom (hátha elfelejted valamelyiket xD):
1. Meie, ellujäänud - Kerli
2. Ma ei sure teie kiuste - Margus
3. Kadunud laste varjud - Laine (oszt.fő.)
4. Mina ja nemad - Thea
5. Trööst - Väino (Paul apja)
6. Tingimisi vabadusekaotus - Toomas
7. Kohtumõistmine - Ingrid (ügyvéd)
Amúgy a Toomas-os részt nagyjából meg lehet érteni. Én abban már sajnáltam szegény srácot. :( Pedig milyen szemét volt Joosep-pel meg Kaspar-ral....
Egyértelmű volt... Meg az elején, mikor elmondják a szülőknek, hogy mi van, akkor, amikor Pault mondják, akkor az apjára néznek.
Igen, Paul a hosszú hajú.
Igen, lehet, hogy mindent Joosep-re fogtak...
De nem tudom, mert a csaj elég depisen sír a wc-ben, de aztán meg boldogan megy Kaspar-hoz... úgyhogy nagyon zavaros.
Ja, és nem vagyok Veszprém közeli, hanem Bp. közeli. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!