Lehet valamit tudni a Klass: Elu pärast c. észt sorozatról?
Egyébként egy ismerősömmel (akit rávezettem erre a filmre xD) hallás után nagyjából lefordítottuk webfordítóval az ítéletet. Vannak benne olyan szavak, mint a "feltételes", "szabadság", "büntetés". Ebből azt vettük ki, hogy feltételesen van szabadlábon. Persze ez nem 100%, de azért elég valószínű.
Bár azt még mindig nem értem, miért őrjöngött az ügyvédnő a wc-ben... Viszont mikor - gondolom - felmondott, akkor egészen jó kedve lett. Úgyhogy én már nem tudom. De remélem, hogy kiengedték Kaspart. És hogy nem jött össze végül az ügyvéddel, mert azt akarom, hogy Theaval legyen. :D
De a youtube-os gyerek amúgy elég aktív, elég gyakran fölmegy, kedvencei közé teszeget videókat, és nemrég töltött fel egy Scars on Broadway videót, de az Elu pärastot nem akarja, pedig nagyon bombázzák az emberek, hogy mikor teszi fel, de tényleg nem érdekli...
Úgyhogy vagy megtanulunk észtül, vagy úgy fog véget érni az életünk, hogy nem tudjuk meg, mi lett Kasparral... xD
(Höc-höc, micsoda véletlenek vannak. :D)
Az is igaz...
De Thea mit tudott volna csinálni? Ha kötekszik a "menőkkel", akkor szerintem ő is kapott volna, hiába lány...
Szerencsére vagyok elég jó angolos ahhoz, hogy megértsem a feliratot így elárulhatom, hogy Kaspar büntetése 3 év próbaidő lett. Szerencsére nem dugták dutyiba:) Úgy néz ki van még igazság a földön:) Azt a kb fél évet amit a vizsgálódás alatt töltött a börtönben meg felfoghatjuk büntetésnek amiért meglőtte azt a nyolcadikos, ártatlan lányt. Nem direkt csinálta ugyan és sajnálta is de ezt nem lehet egy 'bocsika'-val elintézni.
Thea pedig tényleg nem volt sokkal jobb a többieknél, de ő belülről jó ember és meg is bánta amit a parton csinált. A 4. részben van egy jelenet amikor megkérdezi az apjától, hogy meg lehet-e bocsátani az árulást. Na ott nagyot nőtt a szememben. Tanult a történtekből. Ahogy Toomas is. A tárgyalás alatt bocsánatot kért Kaspartól.
Az 5. részben a pali tényleg Paul faterja. De azt kell, hogy mondjam az a rész elég vacak. A kivitelezéssel nincs gond de szinte semmi köze a filmhez vagy úgy általában a történtekhez. A 7 rész főszereplői közül ez a csávó az egyetlen aki nem volt benne a filmben. Az ügyvédnőt leszámítva de rá feltétlenül szükség volt.
Egy biztos: ez a világ egyik legjobb filmje és az egyik legjobb sorozata:D
Innen le lehet szedni a filmet magyar szinkronnal:
Innen pedig a sorozatot eredeti nyelven és angol (meg észt meg finn meg orosz de kétlem, hogy azokat bárki is értené) felirattal:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
"A tárgyalás alatt bocsánatot kért Kaspartól. "
Pontosítok: annyit mondott, hogy "I'm sorry" (sajnálom). De ezt felfoghatjuk bocsánatkérésnek is:D
Hű, köszi. Nekem is megvan ez a verzió, csak én nem vagyok zseni, és nem tudtam mit kezdeni az idx. felirattal. -.-"
Te hogy csináltad? Átkonvertáltad? (Hát igen... én leragadtam a sub. és srt. feliratoknál...)
VLC playerrel játszottam le és először nekem se akart menni ezért feltettem ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..
Az első válasz segített:) Töltsd le azt a direct vobsub vackot, utána működnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!