Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az osztály...

Mi a véleményetek az osztály (Klass) című filmről?

Figyelt kérdés

még nem láttam a felmet, kíváncsi vagyok ráá, de nem tudom belemerjek-e vágni..azt hallottam vannak benne gyomorforgató részek

valójában én drámapárti vagyok, abból is az fog meg ami igazán érzelmes és lehetőleg könnyeket tudok rajta hullatni, nem a nyálas romantikusokra gondolok elsősorban, hanem a valódi, akár fájdalommal telire..nem tudom ez milyen típusú, ezért figyelemmel várom válaszaitok róla!:)

2012. ápr. 27. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Hát, nem rossz film. Nézd meg, vesztenivalód nincs.
2012. ápr. 28. 10:46
 2/9 A kérdező kommentje:

valójában arra lettem volna kíváncsi milyen típusú, milyen kategóriába sorolható a film..,de köszönöm válaszod!

megnéztem, elég megrendítő film, főleg azt nézve,hogy igaz történeten alapul..

2012. ápr. 28. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Pontosabban: igaz történeteken. Tehát nem egy az egyben történt meg, hanem sok apró motívumot raktak össze a filmben. Ilyen mészárlás például nem volt Észtországban.

Egyébként készült egy "mi történt utána" jellegű minisorozat, amiben a túlélő szereplők körül forog a történet. Ahhoz nincs magyar szinkron.

2012. ápr. 28. 21:16
 4/9 A kérdező kommentje:

értem

esetleg magyal felirat van hozzá?

felkeltette az érdeklődésem

hol hallottál ezekről a dolgokról?

2012. ápr. 28. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hú, a kedvenc filmem (tudom, fura ilyet mondani, de tényleg az). Brutális, megrázó...

A sorozatot én láttam végig angol felirattal, fönt van youtube-on, a címe Klass: elu pärast, keress rá. De innen le is tudod tölteni: [link]

(Ha a felirattal nem tudsz mit kezdeni, akkor írj privátot, mert nem "normális" felirat fájl van hozzá. Vagy tudsz letölteni innen .srt feliratot: [link] )

7 részből áll, mindegyik rész egy-egy szereplő szemszögéből mutatja be azt, hogy mi történik a tragédia után. Nekem a sorozat is tetszett, viszont van egy pár része, ami szerintem elég unalmas (pl. amiben Paul apja van).

2012. ápr. 29. 03:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, a második linkhez nem azt akartam, hanem ezt: [link]

:D:D

2012. ápr. 29. 03:40
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:)
2012. máj. 5. 18:44
 8/9 evans válasza:
tudnátok olyan linket küldeni ahol a túlélők elbeszélései vannak, még ha feliratosan is
2014. nov. 22. 08:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
nagyon durva film :D inkább nagyon meg rázó de huljon a férgese kis k****csögök heh le kellet erőszakkal szopnia meg ilyenek én nem csak megöltem volna ha nem megnyúztam volna kibeleztem volna a beleinél fogva folytottam (bocsi el írtam) volna meg őket pfuu
2015. dec. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!