Mi a véleményetek az osztály (Klass) című filmről?
még nem láttam a felmet, kíváncsi vagyok ráá, de nem tudom belemerjek-e vágni..azt hallottam vannak benne gyomorforgató részek
valójában én drámapárti vagyok, abból is az fog meg ami igazán érzelmes és lehetőleg könnyeket tudok rajta hullatni, nem a nyálas romantikusokra gondolok elsősorban, hanem a valódi, akár fájdalommal telire..nem tudom ez milyen típusú, ezért figyelemmel várom válaszaitok róla!:)
valójában arra lettem volna kíváncsi milyen típusú, milyen kategóriába sorolható a film..,de köszönöm válaszod!
megnéztem, elég megrendítő film, főleg azt nézve,hogy igaz történeten alapul..
Pontosabban: igaz történeteken. Tehát nem egy az egyben történt meg, hanem sok apró motívumot raktak össze a filmben. Ilyen mészárlás például nem volt Észtországban.
Egyébként készült egy "mi történt utána" jellegű minisorozat, amiben a túlélő szereplők körül forog a történet. Ahhoz nincs magyar szinkron.
értem
esetleg magyal felirat van hozzá?
felkeltette az érdeklődésem
hol hallottál ezekről a dolgokról?
Hú, a kedvenc filmem (tudom, fura ilyet mondani, de tényleg az). Brutális, megrázó...
A sorozatot én láttam végig angol felirattal, fönt van youtube-on, a címe Klass: elu pärast, keress rá. De innen le is tudod tölteni: [link]
(Ha a felirattal nem tudsz mit kezdeni, akkor írj privátot, mert nem "normális" felirat fájl van hozzá. Vagy tudsz letölteni innen .srt feliratot: [link] )
7 részből áll, mindegyik rész egy-egy szereplő szemszögéből mutatja be azt, hogy mi történik a tragédia után. Nekem a sorozat is tetszett, viszont van egy pár része, ami szerintem elég unalmas (pl. amiben Paul apja van).
Bocsi, a második linkhez nem azt akartam, hanem ezt: [link]
:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!