Sirtatok a Titanicon?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 19:23
31/40 anonim válasza:
32/40 anonim válasza:
Holnap lesz az RTL-en. Eldöntöttem, hogy újra megnézem és most azért sem fogok sírni (úgysem sikerül, akkor majd sírok utána...de talán :))
33/40 anonim válasza:
én nem tudom hol kéne rajta sírni O.O
Kétségkívül megható egy film de nem tudom hogy a sok szomorú jelent közül melyiken is kellene sírnom. Mindíg nézem, nézem készülök hogy mindjárt sírok aztán azok kapom magam hogy már a stáblista megy könny meg sehol.
Pedig nagyon sírós vagyok, minden filmen elbőgöm magam.
Dee most majdnem sikerült! Ahogy ma néztem majdnem elsírtam magam mikor Rose beszállt a csónakba aztán meg mégis kiugrott... :)
34/40 anonim válasza:
Én sírtam...mindig sírok rajta. Olyan szomorú és megható, egyben mégis gyönyörű történet...nem bírom végignézni sírás nélkül.
35/40 anonim válasza:
Nem, kétségkívül jó film, megmutatja a burzsoázia igazi oldalát.
Ja és a Pókerember 2 is néztem közben, mert már láttam jó párszor a Titanicot.
36/40 anonim válasza:
Hát persze, hogy nem sikerült nem elsírnom magam...:')
37/40 anonim válasza:
igen...én a végén sírtam sokat
38/40 anonim válasza:
Anyumnak kiírtam és apum mondta h ő ilyeneket nem néz de anya el kezdte nézni kimentem a szobámbol halkan wc-re és egymás nyakában sírtak :( 16/f és én is meghadódtam ezen
39/40 anonim válasza:
Fiú létemre akárhányszor látom megkönnyezem a végét. 19/F
40/40 anonim válasza:
Én azon a jeleneten sirtam el magam mikor Rose azt mondta, hogy x számu emberből 6-ot mentettek meg, és csak egy csónak foruld vissza.
Számomra ez a leg meghatóbb pillanat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!