Miért szeretitek Quentin Tarantino filmjeit?
Soha nem értettem mi ez a nagy lázadás, tény h van 1-2 jó filmje, mint a Ponyvaregény, de a Becstelen Brigantik szerintem egy nagyon unalmas film, szerintem sokan elfogultak.
Esetleg ha valaki mégis tudná valami pozitívat mondani erről a filmről akkor jöhet.
Tarantino filmjeinek nagy értékei a hangulatteremtés, és a roppant erős párbeszédek. Nem véletlen, hogy milyen gyakran idéznek a filmjeiből. Jól megkreált jelenetek, jól megírt szerepek, és egyáltalán: minden filmjéből süt, hogy azt élvezettel csinálták. Sokan azt hozzák fel, hogy ő tulajdonképpen csak lopkod más filmekből, és nincs önálló ötlete. Na, ez marhaság. Egyrészt, elég kevés valóban egyedi, önálló munka születik manapság, másrészt meg ő legalább bevallja, hogy általa tisztelt elődökhöz, műfajokhoz nyúl, nem csak pénz reményében újraforgat valami régi sikeres filmet, ami egyértelműen gyengébb lesz az eredetinél.
Bocs, ha kicsit szétesett volt a hozzászólásom. Sok oka van, hogy szeretem a filmjeit, és elég hosszan tudnék érvelni. Próbáltam csak címszavakat írni. :)
Mi erős abban a párbeszédben?
Szerintem te se tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!