Melyik a kedvenc Bátor a gyáva kutya részetek?
És miért? Most pár napja youtube-on néztem epizódokat. Sajnos több még nincs fent, de a legismertebbek igen.
Ki a kedvenc szereplőtök?
Nekem Eustace beszólásai tetszenek: "Muriel, hol a reggelim?" Meg lebutakutyázza Bátort, mikor egy hatalmas köszönettel lóg neki, hogy egyáltalán hajlandó megmenteni azt a házsártos, nyekergő fejét :D
Szerintetek melyik "gonosz a legőrültebb"?
Hej-haj
Azért mert szerintem ez az egyik legjobban eltalált rész.
És az összes olyan rész amelyben Katz,a macska szerepel mert ő az egyik favorit főgonoszom.
Kedvenc szereplőm Muriel mivel nagyon aranyos.
Legőrültebb gonosz szerintem Katz,a macska.
Az a rész tényleg durva volt.. tuti, hogy azzal az emberrel nincs minden rendben..
Amúgy tök jó sorozat :)
Utolsó Rámszesz király átkára gondol! :D
KÉrdező,köszi,hogy kiírtad ezt a kérdét,gyerekkorom meghatározó rajzfilmes élménye! Emlékszem,nagyon féltem rajt,nem is nézhettem,de mégis mindig néztem. :)
Kedvenc részem konkrétan nincs is,mindegyiket imádom,A mindenki rendezni akar című epizódon féltem a legjobban,de a Katz Hotel-en is. :))
Kedvenc szereplőm Bátor,és Muriel,de Eustace beszólásait is nagyon szretem.
Mai napig az egyik kedvenc sorozatom!
15/F
Igen igen, sajnos kiszorították... és így már cartoon networkot sem nézek...régebben sokkal jobb mesék voltak rajta mint most..:) Nekem tetszett még a Fosterék háza képzelet beli barátoknak is ...:)
És hogy ne legyen off...
Nekem a kedvenc részem az volt mikor megkellet éjszaka Eustace-nak csinálni a szélmalmot de történt valami vele, kiment bátor segíteni de már nem találta ott...kb ennyire emlékszek:D Ha segít valaki a címével én is megköszönném:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!