Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » ANIMÉSEK! Uchiha Itachinak a...

ANIMÉSEK! Uchiha Itachinak a szemei alatt azok a vonalak mik?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különös, egyszerűen így néz ki, mint ahogy a Naruto arcán lévő vonalkákra sincs semmi magyarázat (legalábbis eddig nem derült ki, hogy fontos lenne). Én mindig ráncoknak képzeltem, ettől szomorúbb a tekintete is, ők jelképezik azt a sok szenvedést, amit el kellett viselnie, és a rengeteg titkot, amit magában tartania (húú de drámaira sikerült) :D
2012. ápr. 23. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont azért csinálták hogy nem hasonlítsanak egymásra sasukével , de az se lehetetlen , sőt valószínűbb hogy az elsőnek van igaza.
2012. ápr. 23. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért vannak, hogy meg lehessen különböztetni az öccsétől (ezért bilágosabb a haja is). Egyszer kitakartama ráncait, és tök egyformák lettek.

Nem a szenvedés miatt van, mert már kb. 5 éves korában is ott volak, amikor még normális, boldog kölyök volt.

2012. ápr. 24. 16:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2012. ápr. 24. 19:13
 5/5 Ingrados ***** válasza:

A FENTIEK KÖZÜL EGYIK VÁLASZ SEM JÓ!!! ITT A JÓ VÁLASZ:

[link]

xD

2013. márc. 29. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!