Kedvenc animéd? Anti-animések kíméljenek.
Kedvencek: Baccano!, Gintama, Sayonara Zetsubou-sensei, Paprika (ez mondjuk egészestés), Sengoku Basara, Level E, most jön kifelé a Tiger & Bunny és imádom XD, Samurai Champloo, Cowboy Bebop, Natsume Yuujinchou
Láttam még: Naruto, Bleach, Kuroshitsuji, Paranoia agent, Kaleido star, Kamichu, Bounen no xamdou, FMA első sorozat,Welcome to the NHK, Death Note, Paradise Kiss, Jigoku Shoujo, Shaman king, Maria Holic, Bus gamer, Detroit metal city, sok egészestés (pl. Chihiro, The girl who leapt..., Brae story) meg még sok más, most ennyi jut eszembe XD
sokat nem bírttam végignézni, mert nem tetszett: pl. Code geass, Pandora hearts, Darker than black, Blood +...
Code Geass, Blood+ nekem megvolt végig, igaz,m eléggé szenvedősen.
Nagyon izének kell lennie egy sorozatnak, hogy ne nézzem meg végig, amit elkezdek, ált. végignézem.
One Piece-t senki? :(
Ja és Highschool of dead,valaki tud ajánlani ezekhez hasonló jó animéket?
Elöző voltam
Kedvencek: Naruto, D. Gray-man, Vampire Knight, Kaichou wa Maid-sama, Ghost Hunt, Kaleido Star, Death Note, Fairy Tail
Egyebek: Fullmetal Alchemist, Princess Princess, Bleach, InuYasha, Tokyo Mew Mew, Pokemon,
Még csak pár részt néztem: Kuroshitsuji, Wolf's rain
Pár éve néztem, de már nem sokra emlékszem belőle, de nem valami tetszetős: Yu Yu Hakusho
13/L
Suzumiya Haruhi no yuutsu, Clannad, Kanon, Seitokai Yakuindomo, 11 eyes
Az összeset nem sorolom fel, elég sokat láttam, listát nem vezetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!