Az orvosoknak élvezetesebb olyan sorozatokat nézni, mint pl. a Dr. House, vagy Vészhelyzet? (-->)
Arra gondolok, hogy ők nagyjából érthetik miről van szó, vagy annyira butaságokat mondanak a sorozatokban, hogy ez inkább nekik vicces? :-)
Szerintetek?
Van egy orvosi egyetem, ahol van egy olyan kurzus, ahol a Dr. House részeket elemzik ki. És baromságokat nem mindig mondanak, mert valóban létező betegségeket kezelnek. A Vészhelyzet megalkotója pedig maga is orvos volt. (Michael Crichton)
Amúgy szerintem egy orvosnak ritkán van ideje tévét nézni, és lenne is nem hinném, hogy pont orvosi sorozatokat nézne, amikor a nap nagy részében akként dolgozik. :D
Én kezdő orvos vagyok és szeretem a vészhelyzetet meg a House-t :) Persze amíg ment a vészhelyzet, addig csak tanultam, és ábrándoztam milyen okos leszek egyszer :)
Sajna nem lettem...
Mindegy, de ismerek pár dokit, aki House-függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!