Szerintetek miért nem vetíti egyik magyar csatorna sem azokat a régi klasszikus sorozatokat amiket már rengetegen keresnek különböző fórumokban?
Figyelt kérdés
pl.
A messziről jött ember
Örvény
A halál archívuma
Kórház a város szélén
Nők a pult mögött
Mindenki tanköteles
A folyók nem állnak meg
Örökölt szerelem -Mistral lánya stb.
2012. ápr. 14. 19:39
1/5 anonim válasza:
Ezek közül az Örvényről tudom, hogy BBC-s produkció, és a vetítési jog határozott időszakra szólt annak idején a 90-es évek elején. Talán azért nem vetítik, mert tejelni kéne megint a jogokért. A csehszlovák sorozatokkal talán könnyebb dolga lenne a TV-nek, de a szándék nincs meg, ahogy látjuk, illetve nem látjuk.
2/5 anonim válasza:
De én is hadd tegyek hozzá a listádhoz:
Ki fizeti a révészt
A hetedik út titka
Benji
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, a Ki fizeti a révészt, de imádtam azt is! Meg volt egy francia sorozat, az volt a címe hogy Szimfónia, Wolf Roth a főszereplője aki a Guldenburgokban Thomas volt.
Meg volt a Chatvoulloni polgárok, biztos nem jól írtam le. Bár ez már későbbi 1989-ben adták.
Volt egy jó magyar sorozat is a 78-as körzet, Szatnkayval és Ilával. Ez magyar sorozat mégse adják.
Az örvényt amúgy le lehet tölteni, csak feliratos de úgy is szupi!
2012. ápr. 14. 19:58
5/5 A kérdező kommentje:
Az nem olyan régi, és nemrégiben a Story tv is adta.
2012. ápr. 28. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!