Peeta vagy Gale? (az éhezők viadala)
nektek ki szimpibb?
én őszintén szólva Peeta párti vagyok, főleg így a második könyvben.
én szerintem ha dönteni kéne én Gale-t csak Katniss legjobb barátjának választanám.
Ti mit gondoltok?
12/L
Gale
Viszont Peeta is teljesen megérdemli(megérdemelné) Katnisst. Csak nekem Gale-lel az egész ösztönösebbnek, igazibbnak tűnik. Igazából mindkettejük pártján állok, Katniss az aki idegesít:D (Persze szeretem, csak néha ráüvöltöttem volna legszívesebben.)
Abszolút Gale.
Nekem Peeta sosem volt szimpatikus, nekem valahogy túl sorsszerű volt az, ami az első könyvben történt közte és Katniss között. Gale-ben megvan minden, amire Katnissnek szüksége lenne :D
Peeta!!!
Igazából nem Peetát választanám de hát Gale nem nagyon zavarja ha ölni kell viszont Katniss csak kényszer-ből öl,és hát le is írja a könyv hogy katniss-nek nem nagyon jön ben hogy Gale-t nem nagyon rettenti el a dolog,hogy ölni kell.Sőt,épp ellenkezőleg.(Lás pl:Amikor a "Dió"-t akarják beomlasztani)
Abszolút Peeta. *---*
Ő annyira kedves, nem érdekli semmi azon kívül, hogy Kattnis életben maradjon, minden hülyeségét megbocsájtja, és kiáll mellette. Ráadásul nem olyan, mint Gale, akinek nem okoz különösebb gondot a gyilkolás, és azt sem feledhetjük el, hogy a Gale által kifundált bomba öli meg Primet(bár a fiú erről nem tehet), ezt pedig Kattnis képtelen megbocsájtani, szerintem ez volt az egyik fő ok amiért Peeta lett a number1. Peeta viszont az első könyvben el is mondja, hogy szeretné megőrizni a személyiségét, plusz már az is bántja, hogy a rókaképű meghal a bogyóktól, amiket ő szedett, imádnivaló a srác. *--*
Rohadtul megérdemli Kattnist, egész életében szerette. Gale ezmellett csak akkor döbben rá, hogy kell neki a lány, amikor látja a tévében, hogy Peetaval smárolnak, és leesik neki a tantusz, hogy elveszítheti, holott már évek óta együtt vadásznak. Emellett Peeta első látásra beleszeret. Még akkor is újra szeretni fogja Kattnist, miután átmossák az agyát.
Bocsánat a sok hablatyért! :D
Összegezve Peetát és Kattnisst egymásnak teremtették. *-*
Team Peeta! És persze: team Cato! :D
kedves Letty:)!
én totálisan egyetértek veled! mármit ez az egész amit leírtál... teljesen így igaz, és azt hiszem nem is lehetne jobban fogalmazni!
És persze team Cato! ebben egyetértünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!