A Ki vagy Doki? -ba majd meg fog halni a Doktor?
SPOILER
....Ja és egyébként az idézetben a MESTERRŐL beszél, aki nem azért, de ahhoz a hamvasztáshoz képest elég életvidáman bunyózott a 10.dikkel, nyerte meg a választásokat és szabadította rá a világra a toklafánokat. Ezek után ISMÉT meghalt, a 10.elhamvasztotta, aztán újra feléledt és akkor derült ki hogy mi van a dobokkal. Ennyit a 13 életről.
*** SPOILER ***
The Time of the Doctor-ban volt erről szó, most úgy menekült meg, hogy a többi idő lordtól kapott regenerációs energiát, így tuti hogy nem csak 13 doktor lesz :)
Bár azt én se értettem teljesen, hogy mi volt a gondja a regenerációval, hiszen ő még csak a 11., szóval még 2 élete egyébként is lett volna. Valaki esetleg tudja?
"*** SPOILER ***
The Time of the Doctor-ban volt erről szó, most úgy menekült meg, hogy a többi idő lordtól kapott regenerációs energiát, így tuti hogy nem csak 13 doktor lesz :)
Bár azt én se értettem teljesen, hogy mi volt a gondja a regenerációval, hiszen ő még csak a 11., szóval még 2 élete egyébként is lett volna. Valaki esetleg tudja?"
Volt a Doktornak egy eltitkolt inkarnációja a 8. és 9. között (A Doktor neve, A Doktor napja), a Tizedik pedig egyszer már regenerálódott Az ellopott Föld végén, amikor meglövi a Dalek, de akkor nem változik meg, mert átvezeti az energiát a kezébe. Így amikor később ténylegesen regenerálódik Tizenegyedikké, az már a Doktor tizenkettedik, azaz utolsó regenerációja. De ezt el is magyarázza A Doktor idejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!