A Ki vagy Doki? -ba majd meg fog halni a Doktor?
Eredetileg végtelen regenerációs lehetősége van egy Idő Lordnak... Ha meg nem is, egyetlen inkarnációjuk 10-100-szor hosszabb élethosszal bír, mint egy ember...
A 13 élet pedig már csak a suta, ünneprontó amerikai belemagyarázás műve...
Legalább is én így tudom...
Ezt a 13-as dolgot én is hallottam, viszont
*SPOLER* River átadta az ő erejét, szóval lehet, hogy ez a limit ezzel meg is változott. *SPOILER VÉGE*
Igazából a készítők elég sok mindent tudnak most szerintem probéma nélkül "változtatni", szóval ha úgy döntenek, többször is regenerálódhat és a rajongók sem tudnak nagyon majd belekötni.
Mit jelent hogy SPOILER ?
Mindig azt mondják benne.
SPOILER ALERT!!
a sarah jane kalandjaiban matt smith doki azt mondja Clyde Langernek (SarahJ: egyik spanja) a regenerációs témára hogy 577x tud regenerálódni (asszem 577 volt)... a sorozat anyagi szempontjából ez az 570 akárhány reálisabb szerintem.**SPOILER VÉGE
angliában a DW olyan mint nálunk a barátok közt... szóval 1.millió százalék,hogy nem hagyják abba 13 doki után xd
SPOILER 2.0
amúgy matt smith (a11.es) ha jól halottam 2014ig van leszerződtettve (kb 8. évad). Valahol azt olvastam,hogy volt vmi szavazás h a rajongók mit szólnának ha nő lenne a doki szóval még ez sincs kicsukva... SPOILER VÉGE
amúgy nagyon remélem hogy ez a 13 valami kamu.
A Doktor se halahatlan, nem hogy regenerálódás közben, de bármikor megalhatna. A legtöbb esetben ő is pont úgy otthagyhatná a fogát mint az útitársai. A mérget, a hideget meg a röntgensugárzást kicsit jobban tűri, meg a két szív miatt sokmindent bír, de a nyílt űrben, lövöldözésekkor, dalekokkal szemben stb ő is meghalhatna.
A régi doctor Who ban meg nagyon sok az ellentmondás, azóta sokat változtattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!