Ha a Gyűrűk-Urában a Minas Tirith-i csatában nem jött volna a holtak serege akkor is győztek volna az emberek?
Figyelt kérdés
Tudom elég hülye kérdésnek tűnik és "ha" kategóriás, de érdekelnének vélemények.2012. ápr. 1. 18:00
2/12 anonim válasza:
Jó kérdés :D. Szeritnem sem lett volna meg úgy a győzelem. Hacsak nem jönnek helyettük a sasok, vagy Beorn egy kis segítséggel.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm És itt továbbgondolva arra is lehet válaszolni mi lett volna Középföldével ha Szauron győz? Meg tudta volna hódítani?
2012. ápr. 1. 19:30
4/12 anonim válasza:
Ez attól függ hogy a könyv vagy a film szemszögéből nézzük :)
5/12 A kérdező kommentje:
Nézhetjük mindkettő szemszögéből.
2012. ápr. 2. 14:36
6/12 anonim válasza:
A filmeben nem győztek volna. A könyvet nem akarom el spoiler-ezni, ha még nem olvastad, de ott sokkal kisebb hangsúly van a holtak támogatásán.
7/12 A kérdező kommentje:
Olvastam mind a három könyvet igaz már rég és nemtom pontosan már mi volt benn.
2012. ápr. 3. 18:35
8/12 anonim válasza:
a filmben nagyon kicsi esélyük lett volna szerintem győzniük az embereknek, a könyvben pedig mint már említette az egyik válaszoló a holtak serege SPOILER a pelennori csatában nem játszott szerepet amúgy hogy "mi lett volna ha" sose kellene feltenni ilyen kérdést mert semmi értelme és senki sem tudna elfogadható, normális és biztos választ adni rá
9/12 anonim válasza:
amúgy én úgy képzelem el hogy szauron sötétsége egy idő után a tengeren túlra is kiterült volna és egy idő elmúltával minden birodalom és minden nép az ő irányítása alá került volna :))
10/12 A kérdező kommentje:
Oda is írtam "ha" kategóriás szóval tudom, hogy nem lehet rá biztos választ adni, de fejtegetni lehet még ezért írtam ki. Amúgy köszi a választ elég érdekes amit írtál.
2012. ápr. 6. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!