Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mért lettek a mai magyar...

Mért lettek a mai magyar filmek ennyire igénytelenek?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy hemzegnek a bakiktol értelmetlen összecsapott történetek amit mintha egy 11 éves írt volna!

Régen voltak jó magyar vigjátékok de mostaniakba semmi humor vagyis van amit annak szántak de semmi humoros nincs benne...

Meg mi ez a sok romantikus baromság?

(2005-2011es magyar filmekre gondolok)

2012. márc. 27. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
pontosan így van már az első percben látni melyik a magyar film.szinte mind gagyi
2012. márc. 27. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát tényleg ritkák a jó filmek... Gondolom azért csak romcomokat forgatnak, mert viszonylag sok nézőt vonzhat és nem kell bele semmiylen speciális effekt, akciófilmet meg nyilván nem tudnak forgatni ilyen alacsony költségvetésből.

Nálam most az SOS Love verte ki a biztosítékot. Úgy értem hogy élhettünk eddig egy 3D-s romantikus komédia nélkül?:D

2012. márc. 27. 19:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen nincsenek speciális efektek de még az alap dolgokban is annyit bakiznak ha meg nincs pénz akkor ne csináljanak silány filmeket!
2012. márc. 27. 20:52
 4/7 A kérdező kommentje:
A másik meg hogy egy értelmes forgatókönyv megírása nem pénz kérdése!
2012. márc. 27. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Idő, idő és idő és PÉNZ.

Nem akar senki éves munkákkal bajlódni mert a hosszú forgatási idő megint csak pénz. Minden határidőre van, hogy minél gyorsabban jelenjen meg és olcsóbban. Az üvegtigris 2 -őt is asszem(vagy a 3) 2 és fél hónap alatt leforgatták az egészet.

Ha lenne is rá igény nem hozná vissza a beleölt pénzt szerintem.

2012. márc. 28. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért volt jó is. Sztem a Kútfejek tök jó vígjáték volt. És a költségvetése se volt kicsi.
2012. márc. 29. 13:53
 7/7 anonim válasza:

éngem a prábeszédek idegesítenek a magyar filmekben (unalamasak)

ami tetszet kútfelyek,üvegtigri1,2,3, és egy régi ami szerintem a legjobb a legényanya :)

2012. márc. 29. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!