Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igénytelenek és közönségesek a magyar nők?
Az igazság az, hogy hiába volt elég sok barátnőm, de külföldivel nem volt dolgom csak egyszer, ő viszont tényleg elég értelmes nő volt, fel is tűnt, hogy mennyivel másabb.
Igazából, ami elgondolkoztatott, hogy láttam már itt pár kérdést ezzel kapcsolatban, ahol egyesek állították, hogy a magyar nők a nyugatiakhoz képest eléggé "izék", kb. a román csajokkal vannak egy szinten.
Aztán mostanában meg egy-két külföldöt megjárt ismerős is erről magyarázott, hogy mennyivel jobbak, sőt haveromnak eljött Németországból az unokatesója, aztán mikor kérdezték, hogy melyik csajjal járna, eléggé húzta a száját meg németül gagyarászott valamit, h inkább kihagyná, max. egy dugás.
Plusz naponta vannak kérdések, hogy milyen nagyképűek a csajok meg álszentek, amit azért én is megtapasztaltam.
Vélemény?
A félreértések elkerülése végett itt nem csak a külsőről van szó, igazából a belsőről.
Szal hogy megbízhatóbbak, értelmesebbek, hűségesebbek és még sorolhatnám.
"Akkor is baromság, más országokban is vannak ilyen csajok, itt is. Rosszul választottál, így jártál, nem kell általánosítani, és nem, nem nő vagyok."
Ezzel nincs is gond, de látom nem vágod a kérdést.
Csak félig a kérdésre válaszolva, de hozzá kell szólnom. Ez olyan szempontból érdekes téma, hogy ezen a fórumon valóban sok ilyet olvastam, és sok ilyet a férfiakról is. Nagyjából ugyan ezt, hogy a külföldiek normálisabbak, életrevalóbbak, stb. Azért érdekesen jellemzi egy ország szocializálódását, ahol mondjuk a népesség fele így gondolkodik az ellenekző nemről, nem? Bármennyi is a dolog igazságtartalma.
Más dolog, hogy Magyarország (urambocsá' a hazafiatlanságot) nem csak gazdaságilag, de szociálisan és kulturálisan is el van maradva. Egy külföldi nőben jobban értékelik a tudást, miért is ne lehetne büszke arra hogy művelt, kifinomult? Egy nyugati férfi (vagy nő) sokkal jobban keres mint egy itthoni, megengedheti magának, hogy gondtalanabb legyen, türelmesebb, elvégre sok gond van levéve a válláról. Csak pár példa: Magyarországon még Közép-európai viszonylatban is keveset segítenek a férfiak a házimunkában, és kirívóan rémesek a lehetőségei egy szülési szabadságra ment nőnek. Egyszerűen más az emberek hozzáállása mindenhez, nem csak ebben, éppen ezért nem tartom etikusnak az efféle összehasonlítgatást. Járni jó lehet rövid ideig egy számodra kellemesebben szocializálódott emberrel, de vajon egy idő után nem fáradnál bele ezekbe az alig észrevehető ellentétekbe, legyen a párod nő, vagy férfi?
A válasz meg lemaradt.
Szal tény, hogy az oldal tele van ilyen kérdésekkel, meg a többi is, de tuti ott is vannak semmirekellő nők.
Max. annyi, hogy itt nagyobb az arány.
Bár erről olvastam valamit, hogy minél rosszabb egy ország helyzete annál inkább nézik a nők a pénzes pasikat, mert ugye gyereket akarnak aztán ahhoz meg pénz kell.
Ugye egy fejlett országban nem kérdés a pénz, mert viszonylag jól él mindenki, így előtérbe kerülnek az érzelmek stb.
SZal ez alapján lehet benne valami, hogy itt nagyobb arányban vannak ribancok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!