Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pretty little liars. Szerintet...

Pretty little liars. Szerintetek ki "A"?

Figyelt kérdés

2012. febr. 25. 11:58
1 2 3 4
 21/31 elena1200 válasza:
szerintem ali -A . szerintem alison nem halt meg ahogy már említették hogy courtney ölte meg és hogy az igazi alisont soha sem ismerték szerintem meg ismerték alisont és courtney tényleg csinált valamit kiskorában alivel és azért került diliházba . és biztos kiszökött és kísértette alisont és alison megölte courtney .mivel ikrek egyezik majdnem mindenük . mona és toby meg alison segitői . de ez csak az én elméletem . el kéne olvasni a könyveket meg megnézni a teljes sorozatot . én most tartok a 3.évad 18 részénél . :)
2013. febr. 10. 19:52
 22/31 Dirtyemo válasza:
Mona,Toby,Alison,Spencer.
2013. ápr. 21. 21:03
 23/31 anonim válasza:
szerintem Lucas:D
2013. júl. 29. 23:36
 24/31 anonim válasza:
Ezra=A
2013. aug. 28. 18:26
 25/31 anonim válasza:
a sorozatban szerint nagyon ugy tünik h "A" =Ezra személyével bár ahogy utána olvastam kideul h Alli az és a testvére volt az a személy akiket a lányok ismertek és igy a naplot amit megtalált az alapján tudja a csajok titkait és ö A de lehet h nem .. Ezrának van valami köze vagy semi kitudja ... de nagyon ganyus egy ember, a könyv sokrésze sajnos angolul van ugy küzdök h értelmezzem, de már nagyon várom h mi a vége, sokan találgatnak h Toby segiti kitudja lehet h nem bár nagyon szerette Alisont v Courtneyt nem tudom meik meik kicsit zavaros
2014. jan. 25. 12:09
 26/31 vikkkkkkkk :) válasza:

CeCe: meghal (4x24)

Ezra: A meglövi (4x24 azt men tudom hogy me hal-e)

Jenna: meghal

Mona: nem A mert 4x24-ben A mozgásából rájösz hogy A fiú ő mindvégig tudta hogy Ali életben van

Toby: róla nem tudom

Melissa: a rendőrségen mond valamit az apjának aki ezen meglepődik (4x24)

Ali: életben van és csak akkor tér vissza ha A már nincs

A 4x24-BEN NEM DERÜL KI HOGY KI "A"!!!!!!!

2014. ápr. 22. 15:47
 27/31 vikkkkkkkk :) válasza:
Ali anyja tudja hogy ki tette, ugyanis látta amikor A leüti Alit a kővel és Ali anyja temette őt el csak akkor még nem tudta hogy élve temette el amúgy mindent megtudhattok ha megnézitek a 4x24-et
2014. ápr. 23. 17:59
 28/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én tudom ki "A" méghozzá Mona.Én már nagyon sokadik részét néztem ugy tudtam meg, van segítője is, 2 annyit tudok, hogy az egyik Toby.És Spencer és Toby szakítanak:/ Mona mindent tönkretesz.

2014. máj. 3. 14:15
 29/31 anonim válasza:
Mona az biztos -A hiszen ez miatt volt a diliházba ahonnan folyamatosan megszökött. Toby Mona segítője meg szerintem Lucas is az lehet. Én még Noelre is gondoltam vagy a hoteles férfire, azért mivel megtalálták nála Ali naplóját. Aria apjára is gondoltam egy időben de őneki lehet, hogy inkább Alison megöléséhez van köze.
2015. jan. 1. 15:18
 30/31 anonim válasza:
A 3.évadban a halloweeni részben ki az a kislány Hanna-ék házában? És ő egy élő halott volt? Nem lehet, hogy Alison vagy az ikertestvérének a szelleme? Nekem ez már túl bonyolult..... :D
2015. jan. 1. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!