Pretty little liars. Szerintetek ki "A"?
a könyvben mona, de a sorozatban biztos nem, mert ő is kap üzeneteket. jenna szerintem nem, mert az túl egyértelmű lenne. garett sem, mert az első évadban nincs is benne a sorozatba. valaki olyanra kell gondolni aki már az első részekben is benne volt. mint noel kahn.
és szerintetek ki hal meg a 2. évad utolsó részében. szerintem hanna vagy jenna, mert láttam egy előzetest, amiben fölrobban egy hely, és bent volt jenna és hanna is.
Nem tudom, de szerintem is vannak segítői.
Hannát csak nem ölik meg, inkább Jenna-t. De szerintem Hanna anyja hozzájárul A kiderítéséhez
Azt írták, egy szeretett karakter fog meghalni.
Szóval nem hiszem hogy Jenna lenne az :)
- valaki hiányozni fog (eltűnt) = ez gondolom Maya
- valaki meghal
- kiderül ki A
Ilyet írtak... Gondolom a hiányzó személy és aki meg fog halni nem ugyanaz szóval nem Maya lesz. Végül is bárki lehet akár a szülők közül is... A négy lány közül meg nem hiszem hogy kiiktatnának bárkit is, az úgy már nem lenne ugyanaz =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!