Milyen animét nézzek, ha soha nem láttam még animét?
Figyelt kérdés
Rengeteg van, melyekkel érdemes kezdeni?
20/f
2012. febr. 23. 13:24
1/5 anonim válasza:
hihi, na igen.
Elsőnek azt találd ki h nagyjából milyen fajtát szeretnél, tiniszerelmeset (lányfiú, fiúfiú, lánylány), darabolósszörnyes, scifi, stb.
itt találsz leírást "műfajokról" pár példával, én erre indulnék el.
(amiket én szeretek: Ghost in the shell, Naruto, Afro samurai, Aplleseed, Kiddy Grade, Cowboy bebop)
2/5 anonim válasza:
3/5 waland válasza:
Milyen stílust kedvelsz? Én a hardcore anime rajongást az Elfen Lieddel kezdtem, de ezt valahogy nem szivesen ajánlanám látatlanba :). 20 évesen már az ember kezd kinőni a végtelen harcolgatós sorozatokból. Próbának nézd meg a Ghost in the shelt, Cowboy Bipbop-ot, romantikusból komolytalanabb kategória Ah! My Goddess, sokkal komolyabb Pl. Clannad. De még írhatnánk itt regényeket :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egy barátom is beszélt az Elfen Liedről, elkezdtem nézni, és nagyon tetszik, valami pont ilyenre gondoltam, vannak még ehhez hasonlók?
2012. febr. 23. 18:16
5/5 anonim válasza:
Talán a Higurashi no Naku Koro ni. Egyébként, ha szereted a horror animét, tudom ajánlani a most indult Another-t, vagy a Mirai Nikkit.
Illetve más műfajban az Ergo Proxy-t. Elég elvont egy anime, nekem nagyon tetszett.
A Death Note c. anime pedig alap műveltség. Mindenképp nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!