Paranormal Activity mennyire igaz történet? és valaki segítene elmagyarázni hogy hogy is szól?
Figyelt kérdés
megnéztem mind a 3 részt... de nem nagyon áll össze a kép... a három család között van rokoni kapcsolat?? vagy nincsen csak mind a háromnál jelentkezett ez a démon?! és kitalált film vagy igaz történet?!
ti mit gondoltok a filmről ??
előre is köszönöm a válaszokat : )
2012. febr. 21. 22:34
1/5 anonim válasza:
Kamu , igaz a legnagyobb bevételü kamu amit valaha be etettek a buta emberekel ..
2/5 anonim válasza:
Nagyon nagy KAMU én is láttam de nem hittem el..
3/5 anonim válasza:
A 3-at nem láttam, a második totál kamu, ha az elsőt nem túlozták volna lehetett volna valóságalapja. Sajnos tapasztalat, hogy néha milyen fura dolgok történnek...
4/5 Deviso válasza:
Igen van rokoni kapcsolat. Mind a 3 film egy családról szól, csak visszafelé játszódik, tehát a 3ban a kiscsajok, ők az elsőben a főszereplők!
5/5 A kérdező kommentje:
akkor jól gondltam én is hogy ez az egész visszafele van : ) köszönöm a válaszokat :D és megnyugodtam hogy csak kamu : 'D
2012. febr. 22. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!