Mike Rame kérdése:
Ajánlanátok néhány komolyabb hangvételű anime-t?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! Olyan anime-ket keresek, amik nem pusztán harcra, szuper erőre és hasonlókra koncentrálnak, hanem sokkal inkább a mögöttes mondanivalóra és esetleg el is gondolkodtatják az embert vagy legalábbis hatással vannak rá (persze azért nem zárom ki teljesen a harcjeleneteket). Mostanában kezdtem el újra anime-ket nézni, amit eddig láttam: School Days, Elfen Lied, Death Note, Angel Beats! Mindegyik nagyon tetszett, mindnek megvan a saját jelentős előnye :) Amit nem igazán szeretek azok a középkorban játszódó anime-k, valamint a régebbiek, vagy régebbi grafikájúak. Remélem tudtok nekem segíteni előre is nagyon köszönöm :)2012. febr. 21. 18:54
11/15 anonim válasza:
Gantzot én is ajánlom, ha van gyomrod. Night Head Genesis, Blood+, Pale Cocoon (ez egy részes), Hellsing, Wolf's Rain, Ergo Proxy... animeaddicts.hu-n keresgélhetsz besorolás szerint:)
12/15 anonim válasza:
Úgy értettem, ha van hozzá gyomrod :D amúgy még a Chobits is jó, illetve a Shingetsutan Tsukihime is. (előző.)
13/15 D-Mano válasza:
(Látom, már 3 éves a kérdés, de hátha tévednek ide még hasonló érdeklődéssel)
Skip beat (josei-szerű, habár könnyed és humoros, valamiféle érett, komolyabb hangulatot sugároz);
Chaos; head (komoly hangulat, rejtélyek és a létezést is megkérdőjelező filozófiai felvetések jellemzik);
Steins; gate (eleinte furának, értelmetlennek tűnik, főleg, de aztán átmegy egy lebilincselő, eseménydús, filozófikus, tragikus történetbe);
Mirai Nikki (eseménydús, váratlan fordulatokkal teli, kissé tragikus, ezenkívül: véres és yandere-s);
Deadman wonderland (végig feszültségkeltő, véres anime);
EF-Tale of memories (kissé tragikus, szerelmes történet, jól babrál az érzelmekkel);
Claymore (véres, harcközpontú, de sötét és komoly hangulatú)
14/15 markio7906 válasza:
Kedvencem a Kokoro Connect. Én véleményem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!