Milyen yaoit ajánlanátok egy, olyan lánynak, aki még csak ismerkedik a yaoival?
Háát...szerintem ha csak ismerkedik vele legjobb lenne ha egy aranyos sounen-ai-al kezdene. Valami könnyen megszerethetővel és aztán ha úgy dönt h többet akar előbb-utóbb úgyis yaoifan lesz belőle XD.
Vagy mindenképpen vmi yaoi-val akar kezdeni?
Igen, a probléma az, hogy eksönt akar. Én is shounen aiba gondolkoztam, de azt mondta, hogy olyat nem akar.
Mondjuk én is valami hardcore animével kezdtem a yaoit... De én mondjuk előtte már 2 éve Harry Potteres slasheket olvastam.
Biztos h nem lenne jó a Junjou Romantica Pl.? Mert ha érdekli akk belekezdhet, ha nem tetszik neki akk meg úgy sem folytatja .Szerintem pl. megálják a részek egyenként is a helyüket(de ez csak az én véleményem persze :)
DE épp most jártam utána és van kettő anime ami szerintem megfelelne. Az egyik a: Seito Kaichou ni Chuukoku, ami 2 részes és szép a története és nem is túl durva , a másik az: Ikoku Irokoi Romantan, szintén 2 részesennek szerintem még imponálóbb a sztorija és a szereplői is redben vannak, habár ebben nincs annyi humor, viszont a szerelmi szál szépen kidolgozott.
nem tudom h ismered-e őket, remélem ez talán segíthet neked!
A másodikat láttam, de az elsőt még nem. Azt hiszem a Junjout és a Ikokut fogom neki ajánlani.
Köszönöm a válaszod :)
Lol Ookiu FurikabutteXDDD
Az a nagy ebben hogy egyáltalán nem BL,hanem sport anime(baseball)de mégis,olyan jelenetek vannak benne hogy simán elmenne shounen ainak vagy akár softcore yaoinak:DDD
Sokan úgy viccelődnek vele hogy az anime még "nem jött ki a szekrényből"XDD ez angolul nyelvterületen kifejezés arra ha valaki bevallja a melegségetXDDD
Szóval ez jó lenne kezdésnekXDDD
Bár nem tudom hogy ez meg-e felel a kritériumoknak,csak a móka kedvéért írtam kiXDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!